Smajliji

Han van Zem

Buduća legenda
Poruka
29.859
Primetio sam da se moji omiljeni smajliji ne pojavljuju u prvom prozoru kada kliknem na dugme za smajlije.

Palo mi je na pamet da bi za svakog korisnika bilo moguce u tom prozoru generisati listu smajlija koje je najvise upotrebljavao.

Smiley favorites. ;)
 
Uopste nemogu da ubacujem smajlije u tekst. Znam da dole ima kvadratic pored koga pise "iskljucite smajlije u tekstu" ali tu nije iskljuceno. Znaci problem je u necemu drugom. Sta bi to moglo biti? Bez smajlija se osjecam ko bez gaca. Pomozite!
 
Molila bi objašnjenje kako da ukucam smaili u u tekst kod davanja reputacije.Ranije sam kucala na tastaturi dve tačke( :) pa opis smajlija recimo (poljubac) i opet (:) dve tačke .I sada kada pogledam moje date reputacije ni jedan smajli mi se nevidi ili samo jedan ali u produžetku i opis.Imali neka još caka kako da kucam da dobijem smajlija.Samo u davanju reputacije imam problem.Pa kad stigne neko od moderatora nek mi osgovori.:hvala:
Evo sada vidim da kod kucanja dve tačke ovde dobijam smajlija koji se inače u postu označava sa dve tačke.Ajme ,baš sam ovo zapetljala.Ta valda će neko razumeti:bye:
 
Poslednja izmena:
Razumela sam. :)
Tako i dalje ide, dve tacke pa opis, pa opet dve tacke na smajlijima gde idu dve tacke i posle reci koja odredjuje smajli, jer ima i onih kod kojih ne idu te dve tacke na kraju.
Nije se nista menjalo, mozda je trenutno neki bag i zato nece, mada kod mene radi normalno... I pokusaj da obrises keš, zna se desiti da i to pravi problem. :)
 
Nema na cemu, zadesila sam se tu u pravo vreme. :)

Zavisi koji browser koristis, negde je oznaceno kao history, negde kao browsing data... Uglavnom udjes u podesavanja browser-a, nadjes to, izaberes opciju za ciscenje i to je to. :)
Evo ti YT klip za Crome i FF da se lakse snadjes, imas skoro za svaki browser na YT-u objasnjenje.
 

Back
Top