I
iwi
Gost
odlican je sajt stvarno!!!1

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne.Ljuba82:Него дечко да ли постоји нека могућност да их скинем на хард и потом их лепим овде без тог писанја и копиранја? copy/paste или слично.
DabaMAN:Kopirao sam sajt na http://smajliji.dzaba.com/
Mislim da imaju bolje servere, pa mozda onda smajliji nece nestajati kad se postave. Pa da probamo:
![]()

Da ti to nisu mozda sanjala?:0):Objasni mi, molim te, zasto (ako sam dobro skapirala)tvoj sajt stalno ubacuje ILLEGAL COOKIE?!? :0)))

DabaMAN:Da ti to nisu mozda sanjala?:0):Objasni mi, molim te, zasto (ako sam dobro skapirala)tvoj sajt stalno ubacuje ILLEGAL COOKIE?!? :0)))![]()

O Boze, pa to ne ubacuje moj sajt vec dzaba.com server (posto je besplatan eto radi sr_anja). Veruj mi neces zakaciti nikakav virus, crva, prehladu, kijavicu, iliti tuberkulozu. A inace takve stvari ce ti/vam se dogadjati i dalje ukoliko nastavite koristiti prokleti internet explorer. Neveruj mu sve sto kaze jer on je sav pun rupa pa propusta sve zivo, pa eto i spomenute kukije. Iskreno ja nisam nikad imao problem sa njima, mozda zato jer koristim Operu i Zone Alarm.The she:DabaMAN:Da ti to nisu mozda sanjala?:0):Objasni mi, molim te, zasto (ako sam dobro skapirala)tvoj sajt stalno ubacuje ILLEGAL COOKIE?!? :0)))![]()
I meni je prijavio isto to "illegal cookie"![]()
![]()
DabaMAN:O Boze, pa to ne ubacuje moj sajt vec dzaba.com server (posto je besplatan eto radi sr_anja). Veruj mi neces zakaciti nikakav virus, crva, prehladu, kijavicu, iliti tuberkulozu. A inace takve stvari ce ti/vam se dogadjati i dalje ukoliko nastavite koristiti prokleti internet explorer. Neveruj mu sve sto kaze jer on je sav pun rupa pa propusta sve zivo, pa eto i spomenute kukije. Iskreno ja nisam nikad imao problem sa njima, mozda zato jer koristim Operu i Zone Alarm.The she:DabaMAN:Da ti to nisu mozda sanjala?:0):Objasni mi, molim te, zasto (ako sam dobro skapirala)tvoj sajt stalno ubacuje ILLEGAL COOKIE?!? :0)))![]()
I meni je prijavio isto to "illegal cookie"![]()
![]()
Vec sam opisao postupak...joGooOOD:hej dag,OVO SU TAKO SLATKI SMILEYI@!JER SE SKIDAJU PUTEM PRINCIPA LEVI KLIK,PA COPY IMAGE?ILI A I KAKO DA IH OVDE UBACIM?
Pogledaj na 1. strani, 4 post od dole.joGooOOD:e a posto ja nisam tako iskusna o kompjutere i onos to si 1 iskopirao(/valjda url,ma tako nesto) e meni nije jasno kako da se docepam smileyskih url sa tvog sajta a jos manje gde je u operi(koristim operu)clipboard???nadam se da ne smaram ali ne kontam! :?
Pa zašto bogati? Tako su ludi i otkačeni.masnica23:ma to su obicne gluposti *