Smajliji za svakoga!

Kopirao sam sajt na http://smajliji.dzaba.com/
Mislim da imaju bolje servere, pa mozda onda smajliji nece nestajati kad se postave. Pa da probamo:

27.gif

Хммм...у једном тренутку сам јуче јасно видео да сам успео да залепим смајлија. Данас улаѕим на тему...ништа...само крстић.
Проба 2
5.gif
5.gif
5.gif

Хаха овај је најлуђи :lol:

The she:
DabaMAN:
:0):
Objasni mi, molim te, zasto (ako sam dobro skapirala)tvoj sajt stalno ubacuje ILLEGAL COOKIE?!? :0)))
Da ti to nisu mozda sanjala? :lol:

I meni je prijavio isto to "illegal cookie" :?: :!:
O Boze, pa to ne ubacuje moj sajt vec dzaba.com server (posto je besplatan eto radi sr_anja). Veruj mi neces zakaciti nikakav virus, crva, prehladu, kijavicu, iliti tuberkulozu. A inace takve stvari ce ti/vam se dogadjati i dalje ukoliko nastavite koristiti prokleti internet explorer. Neveruj mu sve sto kaze jer on je sav pun rupa pa propusta sve zivo, pa eto i spomenute kukije. Iskreno ja nisam nikad imao problem sa njima, mozda zato jer koristim Operu i Zone Alarm.

DabaMAN:
The she:
DabaMAN:
:0):
Objasni mi, molim te, zasto (ako sam dobro skapirala)tvoj sajt stalno ubacuje ILLEGAL COOKIE?!? :0)))
Da ti to nisu mozda sanjala? :lol:

I meni je prijavio isto to "illegal cookie" :?: :!:
O Boze, pa to ne ubacuje moj sajt vec dzaba.com server (posto je besplatan eto radi sr_anja). Veruj mi neces zakaciti nikakav virus, crva, prehladu, kijavicu, iliti tuberkulozu. A inace takve stvari ce ti/vam se dogadjati i dalje ukoliko nastavite koristiti prokleti internet explorer. Neveruj mu sve sto kaze jer on je sav pun rupa pa propusta sve zivo, pa eto i spomenute kukije. Iskreno ja nisam nikad imao problem sa njima, mozda zato jer koristim Operu i Zone Alarm.

Pa "izvini" sto i mi ostali imamo "malo" pojma o gore spomenutim gamadima 8)
Hvala na savetu, koriste se vec uveliko.

e a posto ja nisam tako iskusna o kompjutere i onos to si 1 iskopirao(/valjda url,ma tako nesto) e meni nije jasno kako da se docepam smileyskih url sa tvog sajta a jos manje gde je u operi(koristim operu)clipboard???nadam se da ne smaram ali ne kontam! :?

Back