Slutnja

''Slutim da me ne voliš
slutim kako noći provodiš,
slutim sve zaboravljaš
odlaziš i zauvek me ostavljaš...''

Nisam slušala narodnjake, ali su mi u glavi. Znak da je možda vreme za kafanu... :)

Slutim da me ne volis,
slutim kako noci provodis,
slutim sve zaboravljas,
odlazis i zauvek me ostavljas...

''Slutim da me ne voliš
slutim kako noći provodiš,
slutim sve zaboravljaš
odlaziš i zauvek me ostavljaš...''

Nisam slušala narodnjake, ali su mi u glavi. Znak da je možda vreme za kafanu... :)

Slutim, da me ne volis,
Slutim, kako noci provodis...
Slutim,sve zaboravljas...
Odlazis,i zauvek me ostavljas... ;( ;(

slutim da me ne volish, slutim kako notji provodish...
slutim da nikada netju izbaciti ovu pesmu iz glave, ako je i dalje svi budu spominjali ovde...
e136.gif

zao mi je herice,nisam spominjala ovu pesmu tek tako....ima ovde istine...a pitanje je bilo sta slutimo...ja slutim upravo to sluti i zeljko u pesmi...

ma nisam mislila nishta loshe... opushteno bwe... ;)
samo nisam duuugo chula tu pesmu i bilo mi je drago zbog toga... a sad je stalno chitam ovde... i chini mi se da je kao prokletstvo od koga ne mogu da pobegnem...

eh da... slutim da je pametnije da ne ulazim na ovu temu neko vreme...

Ne volim da slutim.....moje slutnje su uglavnom bile mracne i sve su se obistinile pre ili kasnije.Zato,cim cujem taj svoj unutrasnji glasic ja pokusavam da ga nekako ucutkam.Mada,protiv nekih stvari se ne moze,zar ne?
Ovih dana slutim da ce se neki odnosi iskomplikovati,ali da je sada pravi trenutak za to.Slutim da ce mi on reci neke stvari koje zelim da cujem vec godinama,ali ih se isto toliko bojim.........ali znam da cu da ih cujem,nadam se da necu,ali znam da hocu.Da ce to opet u meni probuditi uspavane emocije.

Back