slusalice i zvucnici na 1 kompu,a zaseban izvor muzike ????

Ordinary Player

Iskusan
Poruka
6.038
jel moze da se uradi da na sluskama pustim jednu pesmu dok na zvucnicima ide druga i naravno da se ne mesaju?

na maticnoj imam integrisanu zvucnu 6 konektora,zeleni je za zvucnike,rozi za mikrofon,pored njih imam jos
plavi-line in
narandzasti-woofer speaker out
2 crna -speaker out

u koji ubosti sluske,i kako odraditi preko playera da on pusta samo na tom kanalu na kom su sluske,kao glavni za pustanje muzike koristim winamp,dva se ne mogu pokrenuti istovremeno,znaci za preslusavanje bi posluzio neki drugi

aj ko zna neka mi objasni :worth:

jel moze da se uradi da na sluskama pustim jednu pesmu dok na zvucnicima ide druga i naravno da se ne mesaju?...

u koji ubosti sluske,i kako odraditi preko playera da on pusta samo na tom kanalu na kom su sluske,kao glavni za pustanje muzike koristim winamp,dva se ne mogu pokrenuti istovremeno,znaci za preslusavanje bi posluzio neki drugi...
Ма могу се покренути 2 (или више) Winampа истовремено, само у подешавањима под General треба чекирати Allow multiple instances и они шљакају сваки за себе, али главна ствар је како сваком одредити другачији излаз како не би дошло до преклапања песама, што мислим да без 2 звучне картице није могуће. :think:

Ма могу се покренути 2 (или више) Winampа истовремено, само у подешавањима под General треба чекирати Allow multiple instances и они шљакају сваки за себе, али главна ствар је како сваком одредити другачији излаз како не би дошло до преклапања песама, што мислим да без 2 звучне картице није могуће. :think:

---->
oba bi morala imati podešavanje Output Device-a

predpostavio sam da nece moci bez dve zvucne,ovo za multiple instances sam u medjuvremenu nasao,malo je glupo sto nije po defaultu da opcija aktivna,nego sam primetio ovo,da mi je na winampu mnogo slabiji zvuk nego kada pustim npr. preko win.med.playera ,u oba je ugasen ekvalajzer tj. koriste glavni koji se podesava u opcijama zvucne.
na winamp sam navikao zbog shortcut-iva i svega istalog,jel to nesto do njegovih nekih kodeka ili cega?...negde sam procitao da je foobar2000 najkvalitetniji player sto se tice ekvalajzera i kvaliteta zvuka,jel ima neko drugo misljenje (znam da prevashodno kvalitet i jacina zavise od same pesme,zvucne,zvucnika,ali i player/dobro podesen ekvalajzer imaju veliku ulogu)

predpostavio sam da nece moci bez dve zvucne,ovo za multiple instances sam u medjuvremenu nasao,malo je glupo sto nije po defaultu da opcija aktivna,nego sam primetio ovo,da mi je na winampu mnogo slabiji zvuk nego kada pustim npr. preko win.med.playera ,u oba je ugasen ekvalajzer tj. koriste glavni koji se podesava u opcijama zvucne.
na winamp sam navikao zbog shortcut-iva i svega istalog,jel to nesto do njegovih nekih kodeka ili cega?...negde sam procitao da je foobar2000 najkvalitetniji player sto se tice ekvalajzera i kvaliteta zvuka,jel ima neko drugo misljenje (znam da prevashodno kvalitet i jacina zavise od same pesme,zvucne,zvucnika,ali i player/dobro podesen ekvalajzer imaju veliku ulogu)

foobar2000 je dosta hvaljen program, mada se on najviše koristi za FLAC, i uopšte losless. Ne znam da li je nešto bolja reprodukcija na njemu, nego recimo na WinAmp-u. Sumnjam da se može čuti razlika. Ranije sam ga koristio više, moraću se vratiti na njega zbog njegove jednostavnosti. Equializer je već druga stvar, moguće da je taj na foobar-u bolji.

За појачање звука, ја уз Winamp увек користим DFX audio enhancer. Постоје верзије и за друге плејере.

Back