"Sluga mafijaške hobotnice, šiptarski plaćenik i da obavlja prljave poslove u Srbiji za krvav keš!"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
7.789
AUTORSKA:
***naslov je izvod iz presude Draganu J. Vučićeviću, pa nek ostane tako, malo kliknime nije loše!****

PITANJE:
Kakva i KOME i KOJA poruka šalje sledećim fotografijama i presudama?!

1. FOTOGRAFIJA
1679924019620.jpeg

2. PRESUDA Draganu J. VUČIĆ-eviću, isečen je deo presude, vrlo simboličnog teksta!

"sluga mafijaške hobotnice, šiptarski plaćenik
i da obavlja prljave poslove u Srbiji za krvav keš!"

dokaz, premotano!

pa.....KOGA su to oni zapravo opisali u ovoj presudi?!
ŠTA MISLITE?! čemu ono slikanje sa tužiteljkama?! HM?

misliš li ti o tome kalife balkanskog open kalifata?

Poslednja izmena:
Novinar Jugoslav Ćosić izjavio je danas da je urednik Informera Dragan J. Vučićević, zbog neistina i uvreda koje mu je javno uputio, pravosnažno osuđen na novčanu kaznu koju je bio dužan da plati državi, a ne zatvorsku.

Ćosić je agenciji Beta kazao da je sud tu novčanu kaznu preinačio u zatvorsku, jer je Vučićević odbio da državi uplati 200.000 dinara.
Dodao je da je on Vučićevića tužio za uvredu i da nije tražio bilo kakvu finansijsku nadoknadu.

„Vučićević je osuđen zbog neistina i uvreda koje mi je uputio javno. Tu presudu je doneo Drugi osnovni sud, a potvrdio je Viši sud u Beogradu i postala je pravosnažna. Vučićević nije osuđen na zatvorsku kaznu već na novčanu, u visini od 200.000 dinara i taj novac trebalo je da uplati državi, ne meni. On je, koliko razumem, odbio da tu kaznu državi plati i sud ju je preinačio u zatvorsku. Ja s tim nemam nikakve veze. To je sad između njega i države“, objasnio je Ćosić.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back