GuardianAngel:
....
-stvar od manjeg znacaja...
-izazivac straha....
-smisao duboke vrednosti....
-(sve vise )paralelni svet....
-neprimetna i beznacajna okolnost.....
-pojavni oblik tzv. sudbine....
..........
kako je vi dozivljavate,definisete,argumentima(?) negirate?
(tema je svrstana pod okrilje "ljubavi" sa razlogom koji treba potraziti u njihovoj medjusobnoj uslovljenosti)
-Slucajnost bih u startu voleo da preimenujem u-sticaj okolnosti-iz prostog razloga sto ne verujem u postojanje slucajnosti van vremena i prostora u kome covek zivi,a kako vreme i prostor obitavaju u necemu sto ljudi nazvase-beskonacnost-to po logici stvari podrazumeva(iznosim svoj stav)da i za sticaj okolnosti ima dosta prostora.Dakle,sticaj okolnosti igra i te kako vaznu ulogu u ljudskim zivotima.
-Da svakako da sticaj okolnosti moze coveka dovesti u vrlo neugodnu situaciju,opasnu po zivot,pa samim tim i proizvesti odredjenu dozu straha(do granica uzasa)
-Smisao-uloga koju sticaj okolnosti ima u covecjem zivotu svakako ima svoju vrednost-vrlo,vrlo duboku..Najblistaviji primer za to su samo rodjenje covekovo i zasto ne i sama smrt-covek na ovaj svet dolazi i sa njega odlazi-bez uticaja sopstvene volje...sta je to no potvrda postojanja sticaja okolnosti,a da ne pominjem sam zivot...odrastanje,prva ljubav,...
-Sve vise paralelni da,ali ne svet.Slucajnost posmatrati kao paralelni svet-znaci odvojiti je od bica,u kome se potvrdjuje i svrha i samo postojanje sticaja(spleta)okolnosti-od samog coveka.Bila bi to negacija postojanja slucajnosti(sto je takodje subjektivan stav).
-Da tzv.sudbina i tzv.slucajnost...Pre bih sudbinu stavio na mesto pojavnog oblika spleta okolnosti-iz prostog razloga sto se vrlo cesto moze sresti u svakodnevnom zivotu :nesrecan covek(ah,ta sudbina)srecan,zadovoljan-nezadovoljan itd.-Sudbina mi nije naklonjena,jer mi splet okolnosti nije...-
-O medjusobnoj vezi izmedju ljubavi i slucajnosti sam dosta vec rekao,ali je definitivno vrlo cvrsta i vrlo jaka...