Случајни сусрети...

Размишљам о томе како би било дивно случајно срести једну форумашицу...
И остати инкогнито...
Само је посматрати...:whistling:
Ко ме је терао да качим фотке...:):):)
Овако, ако она мене прва спази...:roll::think::think:

Ову сам тему, за коју молим да ми се не закључава, замислио као место на коме ћемо да пишемо о случајним сусретима и утисцима који они остављају на нас...
У граду, у бусу, у канцеларији...
На базену, на мору, на планини...
Било где...:):):)

nisam video mnogo slika, tako da znam malo forumasha ali oni su iz iz privatnog zivota !!! a kada bi nekoga sreo i prepoznao sigurno bi mu se javio (naravno ako imam gotivan utisak o njoj ili njemu) !!!

nisam video mnogo slika, tako da znam malo forumasha ali oni su iz iz privatnog zivota !!! a kada bi nekoga sreo i prepoznao sigurno bi mu se javio (naravno ako imam gotivan utisak o njoj ili njemu) !!!

Не ради се овде о форумашима већ о случајним сусретима...
Ово што ја пишем офорумашици је случајност...:):):)

Ево шта ми је друг испричао пре пар минута...:):):)
Каже, видео је у 16. девојку с најлепшом гузом икад (Додуше, он увек види неку с најлешом гузом, или најлепошим очима, или најлепшим "шта ти ја знам" икад,,,) тамне косе, помало пегаву, тамних очију... И каже да су се гледали све време вожње...
И она је изашла код Панчевца, а он је гледао кроз прозор.
И, питам ја, шта је даље било.
Ништа, каже, онда је код Три бика ушла једна с огромним сисама, веће у животу нисам видео...
Е, тад сам почео да се смејем...
Још увек не могу да престанем...:):):)
Лудак...

Ево шта ми је друг испричао пре пар минута...:):):)
Каже, видео је у 16. девојку с најлепшом гузом икад (Додуше, он увек види неку с најлешом гузом, или најлепошим очима, или најлепшим "шта ти ја знам" икад,,,) тамне косе, помало пегаву, тамних очију... И каже да су се гледали све време вожње...
И она је изашла код Панчевца, а он је гледао кроз прозор.
И, питам ја, шта је даље било.
Ништа, каже, онда је код Три бика ушла једна с огромним сисама, веће у животу нисам видео...
Е, тад сам почео да се смејем...
Још увек не могу да престанем...:):):)
Лудак...

Eto, koliko muskarcima treba malo da se zadovolje

Back