"Slučajni prolaznici" koji vole Vučića...

Браво Керки!
Кад би @manem78 стао пред Председником, понизно би и покорно или махнуо, можда чак и клекнуо пред њим, а овде нам продаје форе како би он нешто урадио ко зна шта.

Интернет тастатура ратници!
E moj druže, pokazivao sam k.... i ozbiljnijim igračima poput Slobe i njegovom kerovima, a ne ovom paćeniku.

Браво Керки!
Кад би @manem78 стао пред Председником, понизно би и покорно или махнуо, можда чак и клекнуо пред њим, а овде нам продаје форе како би он нешто урадио ко зна шта.

Интернет тастатура ратници!
Pa normalno...takvi prvi klece.

Папир (форум) свашта трпи, па и ваше маштарије .
Ja ne bih mogla da zivim s tolikom mrznjom, obolela bih cini mi se, organski.

Ili bar ne bih mogla da pisem jedno te isto do unedogled, i sve zalbe, i sve negativno.

Pa ne moze od jednog coveka ili vlasti da ti bas sve negativno bude u zivotu, ima tu onda i neceg drugog s cim neces da se suocis.

Sto se mene tice, jasno je protiv cega sam, ali da samo pisem o tome, ne pada mi na pamet.

Ja ne bih mogla da zivim s tolikom mrznjom, obolela bih cini mi se, organski.

Ili bar ne bih mogla da pisem jedno te isto do unedogled, i sve zalbe, i sve negativno.

Pa ne moze od jednog coveka ili vlasti da ti bas sve negativno bude u zivotu, ima tu onda i neceg drugog s cim neces da se suocis.

Sto se mene tice, jasno je protiv cega sam, ali da samo pisem o tome, ne pada mi na pamet.
Мудро збориш, Керки, заиста немам шта да додам! :ok:

Ma kako da ne. Vi biste ovo, vi biste ono, ali tesko da biste od toga ista uradili, a i ne treba. Takvi su obicno jaki samo na tastarturi.

Ne verujem, pa nije senilan da mu se prividja. Ali moguce je i da su nekome drugom mahnuli, a on je mislio njemu, pa je hteo da odgovori mahanjem. Svejedno, ovo nije argument ni za sta, moguce i obican nesporazum, previd.
Неспоразум...важи...

Back