- Poruka
- 76.576
Ја не да бих му махнуо једном него би до бесвести махао док год могу!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То је ствар културе, лепо кажеш ти.I mislis da je to mnogo lepo? Pa ja bih mahnula predsedniku pa i da se uopste ne slazem s njim, i da je Slobodan na njegovom mestu. Nevaspitanje je to.
Js bih mu pokazao kulturno ku...I mislis da je to mnogo lepo? Pa ja bih mahnula predsedniku pa i da se uopste ne slazem s njim, i da je Slobodan na njegovom mestu. Nevaspitanje je to.
Pa ti si zaradio sendviče i za narednu reinkarnaciju.Ја не да бих му махнуо једном него би до бесвести махао док год могу!
После би дошли чика полицајци и учили те лепом васпитању.Js bih mu pokazao kulturno ku...
Зар није лепо јавити се било коме, махнути, посебно ако је Председник у питању?Pa ti si zaradio sendviče i za narednu reinkarnaciju.![]()
Čekaj, čekaj, zaboravili su kako su molili u Bg 5. oktobra da ih ne lincuju. Srećom, ovaj put 6. oktobar neće biti propušten.После би дошли чика полицајци и учили те лепом васпитању.![]()
To je go.no, a ne predsednik.Зар није лепо јавити се било коме, махнути, посебно ако је Председник у питању?
Ко ће то извести, пијани Ћута и дрогирани Микетић?Čekaj, čekaj, zaboravili su kako su molili u Bg 5. oktobra da ih ne lincuju. Srećom, ovaj put 6. oktobar neće biti propušten.
Samo se ti Duki opusti...Ко ће то извести, пијани Ћута и дрогирани Микетић?
Потпуно опуштено коментаришем ваш дебакл.Samo se ti Duki opusti...
SNS humor...Ko je Robi?
Ovo ako nije slučajno, onda ne znam što je....
Propaganda ne bira...pa tako kreira i "slučajne susrete" Predsednika sa svojim šatro fanovima...
@Jugoslav Čvarak jesi ovo bio ti ili @dulesrbenda ?
I koliko vam plate da glumite "slučajne" prolaznike i fanove?
"OVO SU MI NAJDRAŽI SUSRETI" Srbin zaustavio Vučića usred Berna, a onda je predsednik dobio iznenadni poziv! SNIMKOM ODUŠEVIO SVE (VIDEO)
https://www.kurir.rs/vesti/politika/9517079/vucica-u-bernu-zaustavio-srbin-na-ulici
...
Bolji od humora "udruzene oporbe"SNS humor...
Ako ti kažešBolji od humora "udruzene oporbe"![]()
Kazem.Ako ti kažeš
Jel ovo još humora?Kopaces.
Ne, citanje iz tvog dlana.Jel ovo još humora?
Jel znaš da mi citas da ku*ca?Ne, citanje iz tvog dlana.
Ти си слика и прилика непристојне Србије! Срећом, ви сте у мањини. Ми који би се руковали, махнули и поразговарали са Председником смо већина!Jel znaš da mi citas da ku*ca?
Ти си слика и прилика непристојне Србије! Срећом, ви сте у мањини. Ми који би се руковали, махнули и поразговарали са Председником смо већина!