- Poruka
- 76.576
Ма и он је ,,наш", веруј ми.Ma jok...covek je ok,

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма и он је ,,наш", веруј ми.Ma jok...covek je ok,
Они нису. Али нису ни Ђиласови. Зато их ценим.Nestor, Pavlovic, Pavic ....to su vucicevi.
Jesu i to se dobro maskirali ali provali se to.Они нису. Али нису ни Ђиласови. Зато их ценим.
@Krishna реагуј, брани мало ти Нестора,не само ја!Jesu i to se dobro maskirali ali provali se to.
Samo Ratko Ristic nije iz MI Glas iz naroda.Они нису. Али нису ни Ђиласови. Зато их ценим.
Није нико.Samo Ratko Ristic nije iz MI Glas iz naroda.
Normalno da nije. Nestor je anti-SNS, kao što je i anti-Đilas/Marinika.
Тако је! Зато га и ценим! Као и тебе што ценим, јер знам да ниси ни за Вучића,али ниси ни за Ђиласа!Normalno da nije. Nestor je anti-SNS, kao što je i anti-Đilas/Marinika.
Nestor je stara ********* i namazan do bola, gde god se pojavio svi su mu zvizdali.Normalno da nije. Nestor je anti-SNS, kao što je i anti-Đilas/Marinika.
Звиждали му ђиласовци аутошовинисти којима Нестор смета јер је србски родољуб.Nestor je stara ********* i namazan do bola, gde god se pojavio svi su mu zvizdali.
Pa sad ne znam, jedino da im onaj direktor komunalnog iz NS (sada uhapsen od interpola), inace viskorangirani sns-ovac nije doturio koju liniju?Зна се ко је доказано на кокаину од свих учесника тих протеста : https://www.novosti.rs/c/vesti/politika/1307739/eksplicitno-miketic-koristio-poslanicku-platu-drogu
Pogledajte prilog 1652921
Јел неко снимио господина Колувију да се дрогира, као што се Микетић сам снимао како се дрогира?Pa sad ne znam, jedino da im onaj direktor komunalnog iz NS (sada uhapsen od interpola), inace viskorangirani sns-ovac nije doturio koju liniju?
A i Jovanica sa tonama "trave" proizvedeno pod nadzorom sns kadrova, za koju predsjednik kaze pa sta, nije bas na cast.
Znaci ako sam te dobro razumeo...
Propaganda ne bira...pa tako kreira i "slučajne susrete" Predsednika sa svojim šatro fanovima...
@Jugoslav Čvarak jesi ovo bio ti ili @dulesrbenda ?
I koliko vam plate da glumite "slučajne" prolaznike i fanove?
"OVO SU MI NAJDRAŽI SUSRETI" Srbin zaustavio Vučića usred Berna, a onda je predsednik dobio iznenadni poziv! SNIMKOM ODUŠEVIO SVE (VIDEO)
https://www.kurir.rs/vesti/politika/9517079/vucica-u-bernu-zaustavio-srbin-na-ulici
...
Mislis da je nemoguce da od onolikih ljudi koji glasaju za Vucica ga neko sretne i porazgovara s njim?...
Propaganda ne bira...pa tako kreira i "slučajne susrete" Predsednika sa svojim šatro fanovima...
@Jugoslav Čvarak jesi ovo bio ti ili @dulesrbenda ?
I koliko vam plate da glumite "slučajne" prolaznike i fanove?
"OVO SU MI NAJDRAŽI SUSRETI" Srbin zaustavio Vučića usred Berna, a onda je predsednik dobio iznenadni poziv! SNIMKOM ODUŠEVIO SVE (VIDEO)
https://www.kurir.rs/vesti/politika/9517079/vucica-u-bernu-zaustavio-srbin-na-ulici
...
Нека пишу, тако ће сами себе огадити народу, а Вучић ће имати све већу подршку.Vise dosadiste sa tim pisanjem do u dlaku protiv Vucica, i sasvim neljudski.
Nemate mozga.
Fascinantan broj majki koje baš u vreme protesta vode dete na samrti u urgentni. Nikada se to ne dešava za vreme sektinih mitinga. Fenomen.Најлуђи су ови случајни пролазници који у капуљачама носе баби лек баш у време петнаестоминутних протеста.
ovo je bas lijepoEvo kako stvarno izgleda bosanski spontano:
– Еј шта радиш?
Kako su ga iskulirala ova dvojica, još kamera ih zumira![]()
I mislis da je to mnogo lepo? Pa ja bih mahnula predsedniku pa i da se uopste ne slazem s njim, i da je Slobodan na njegovom mestu. Nevaspitanje je to.– Еј шта радиш?
– Еј ја кулирам.![]()
Ja ne znam kako se ne ogade sami sebi, svaki dan isto...Нека пишу, тако ће сами себе огадити народу, а Вучић ће имати све већу подршку.