Slucaj Jelene Krsmanovic 2

Samo drzava ostar zakon sa dugogodisnjim robijanjem za sve nepravilnosti na ulicama i bit ce mira normalan svet da zivi od ovih...
PO skolama osnovnim srednjim u startu sve izgrednike odmah sklanjati da ne smetaju drugoj deci...sivi dom krusevac i terat to.
Samo ostro i strogo i pridrzavat se mera pa ce se iseliti iz Srbije sav taj sljam....ali eto to skoro nije moguce to su samo snovi.
Ovakva srbija gde ne smes posle 21 sat setat po bg nekom odgovara i *******.

Danas bilo izricanje presude za ovaj predmet iz 2016 godine?
Hoce li se izvuc Zoka?
 
Izvuce li se ovaj Zoran .Jel poker advokata odradio posao?
Nesto je danas bilo na sudu.

Pisu nema tragova krvi na njemu!! Kako ce biti kad su sve prvo uklonili sa sebe i tek onda izasli da prijave nestanak?
Profesionalno izrezirano ubistvo.
Nadajmo se da sud ima sve u svojim rukama i da ce ubica da zalegne 40 ljeta.
Kad ce zavrsna rec konacno?
Mislim da se neće izvući Zoran.
 
Ja se iskreno nadam da je tako...jasno je od samog starta da je prvo ubijena pa su sve cistili presvlacili se i tek onda izasli u javnost da je ubijena.Vestak je dobio cistu garderobu za vestacenje zato i nije pronasao krv na njemu.
Nadam se da su reobdukcijom tela imali uvid u to mucko ubistvo.

Ali sve mi nesto sumljivo da ce ga osloboditi.
 
Ako on ode na robiju i ispostavi se da je ubica ima tu jos saucesnika za robijanje..roditelji umrli,ali tu su brat,sin i ko zna ko jos...nije ovo ubistvo on sam izveo.Ciscenja,presvalcenja,zataskavanja...ali 6 godina zavlace drzavu...nije malo.
Cudi me da samo njega tuze...a saucesnici uzivaju na slobodi!
 
Javno nema nista u medijima a moguce da sud ima za sebe dokaze..Videt ce se u 7 mesecu...meni deluje da nemaju dokaza...a sta ce biti kada bude na redu presuda cut ce se.
Nju jeste ubio neko njen...to apsolutno nije sporno a da li je dokazivo zna sud.
 
Ako nisu do sada tesko ce...ali ja verujem da se obdukciskim dobrim nalazom moze dokazati sve...i mozda ga imaju odavno .Ali sta razvlace onda 6 ljeta?
Da ne bude da onaj Sipka forenzicar na kraju bude u pravu.Ako ga ne osude onda nije ubijena na tlu nasipa.
 
Analizirao je nesto na nasipu d3 tehnologijom da navodno nije u kanalu ubijena.Dokazivao.Ako je ubijena u onoj vodi onda se on otisao presvuci pa su cistili tragove itd.Valjda imaju dokaz ako su posteno odradili obdukciju.
Ali interesantno ce biti ako se ispostavi da je sam ubio otisao kuci da se presvuce mrtav hladan i da je on jedini sam ucesnik tog ubistva.I to je moguce.Ja sam sve nesto u filmu da ima saucesnika tog ubistva ali videt cemo.
Ako ga oslobode jer nemaju dokaze to ce biti krah za pravosudje.6 godina zavlacenja.
 

Back
Top