Slucaj Jelene Krsmanovic 2

Sto se tice ubistva Jelene Marjanovic ,uopste me ne bi cudilo da neka organizacija stoji iza toga ,,,jer toboz njen muz je ubio ,a nigde dokaza ,,,,jer veliki deo Srbije veruje da je njen muz umesan ,porodica ,i to je takodje odlicno posluzilo za manipulacije mase ,,kako su muzevi nasilnici ,kako su oni ,ovakvi ,onakvi ..., ovaj slucaj direktno udara na porodicu ,ako kapirate sta hocu da kazem...I od kada se desio ovaj slucaj i ubistvo /nestanak decaka Djordja 2010 , ako se ne varam,,,,pa njegovu majku satanizovali ,zatvarali ...itd@.

Sto se tice ubistva Jelene Marjanovic ,uopste me ne bi cudilo da neka organizacija stoji iza toga ,,,jer toboz njen muz je ubio ,a nigde dokaza ,,,,jer veliki deo Srbije veruje da je njen muz umesan ,porodica ,i to je takodje odlicno posluzilo za manipulacije mase ,,kako su muzevi nasilnici ,kako su oni ,ovakvi ,onakvi ..., ovaj slucaj direktno udara na porodicu ,ako kapirate sta hocu da kazem...I od kada se desio ovaj slucaj i ubistvo /nestanak decaka Djordja 2010 , ako se ne varam,,,,pa njegovu majku satanizovali ,zatvarali ...itd@.

Meni ovo lici kao da mu napakuju ili znaju ko je ali ne smeju da pisnu.Sta ako se ne dokaze da je Zoran ubica.

mislim da polako prelaze na drugi reality ‘ slučaj Bekvalac’ ....Prvi teško ubistvo - muž ubica. Drugi porodično zlostavljanje, opet muž kriv. Jadna Natasha, šta god da su joj obećali , i ona i njen muž koji očigledno nije pozitivac čim se odmah počeo svetiti , obadvoje biće zrtve jednog bolesnog sistema i opet će deca platiti cenu.

19.04.2018. • 22:39 Srbija Danas/Blic
Otkrivena dva muška DNK traga na patici: Jelena nikad nije stigla do rampe na nasipu

https://www.srbijadanas.com/vesti/h...d-nije-stigla-do-rampe-na-nasipu-2018-04-19
jelena_krsmanovic-marjanovic_foto_srbijadanas_101.jpg

Poslednja izmena:

Back