Случај алжирске олимпијке из другог угла

Dakle, ti jos uvek nisi shvatio da ovde nije bilo promene pola?

Zasto?

Nisi citao?

Nepametan si?

Ideologija te zaslepljuje?

Vidis, ovde nikakve promene pola ili bilo cega slicnog nije bilo.
Očigledno da ti nisi pročitao moju sledeću rečenicu u kojoj sam objasnio konkretan slučaj u kojoj je povećan nivo testosterona prirodna pojava a ne posledica promene pola. Evo te rečenice" U drugom slučaju to može biti i prirodna pojava gde je osoba (takmičar) neki međupolac koji je odlučio da učestvuje u takmičenju sa ženama jer se tako oseća."

Znači obradio sam oba slučaja ; prvi - gde je pojava testosterona posledica promene pola . Drugi gde je pojava testosterona posledica prirodnog stanja međupolnosti.

Očigledno da ti nisi pročitao moju sledeću rečenicu u kojoj sam objasnio konkretan slučaj u kojoj je povećan nivo testosterona prirodna pojava a ne posledica promene pola. Evo te rečenice" U drugom slučaju to može biti i prirodna pojava gde je osoba (takmičar) neki međupolac koji je odlučio da učestvuje u takmičenju sa ženama jer se tako oseća."

Znači obradio sam oba slučaja ; prvi - gde je pojava testosterona posledica promene pola . Drugi gde je pojava testosterona posledica prirodnog stanja međupolnosti.
Evo, opet citam, i ako si pokrio sve slucajeve, ja taj post ne razumem.

Dakle to sto si ti upisan u maticne knjige kao muskarac nije dovoljno da bi nadvladalo cinjenicu da si pikica.
Nije jer medicina je egzaktnija , pa ako ja kao žena imam xy hromozome onda sam međupolnik i imam prirodno svojstvo dominacije od drugih žena. Da li to treba sankcionisati (izbaciti me sa takmičenja) ili ne ja ne tu ništa ne tvrdim.

Nije jer medicina je egzaktnija , pa ako ja kao žena imam xy hromozome onda sam međupolnik i imam prirodno svojstvo dominacije među ženama. Da li to treba sankcionisati (izbaciti me sa takmičenja) ili ne ja ne tu ništa ne tvrdim.
Samo jos kad bismo zaista znali da je Alzirka interseks, jer su isti izvori do onomad tvrdili da je musko. Priznaces, ne ulivaju poverenje.

Govoris o osobi (Li) koja je muskarac koji se identifikuje kao zena, a ne o zeni rodjenoj kao zena i koja se identifikuje kao zena, a o kojoj je ova tema.
И Семења се идентификује као жена, која је одрасла као жена али има карактеристике оба пола (тестисе).
Имај у виду да се ради о професионалном спорту, а не аматерском, где је и најмања предност важна.
Мушке полне карактеристике у врхунској женској спортској категорији су предност коју би требало елиминисати ако желимо поштен спорт.

И Семења се идентификује као жена, која је одрасла као жена али има карактеристике оба пола (тестисе).
Имај у виду да се ради о професионалном спорту, а не аматерском, где је и најмања предност важна.
Мушке полне карактеристике у врхунској женској спортској категорији су предност коју би требало елиминисати ако желимо поштен спорт.
Čitam komentare i većina je u stilu idi se takmiči sa muškarcima i ima jedan koji traži posebnu kategoriju za njih.

Ostacemo u toku svakako. Ako se dokaze da ima kompetitivnu prednost, svakako se nesto mora uraditi.

Није у питању транс особа него интерсекс.
Транс особе се формирају током живота, а интерсекс стање се формира током ембрионалног развоја.
Nije ni interseks, jbt, zena je.
Obicna zena. Malo muskobanjasta i nista drugo.

Dokle vise izmisljanja da ima testise, da ovo, da ono?

Prvo pustilu buvu da je se operisala i promenila pol, pa onda da ima XY hromozome, pa onda da abnormalno luci testosteron, pa da se dopinguje....

A sve neka nagadjanja koja veze sa zivotom nemaju.

Nije ni interseks, jbt, zena je.
Obicna zena. Malo muskobanjasta i nista drugo.

Dokle vise izmisljanja da ima testise, da ovo, da ono?

Prvo pustilu buvu da je se operisala i promenila pol, pa onda da ima XY hromozome, pa onda da abnormalno luci testosteron, pa da se dopinguje....

A sve neka nagadjanja koja veze sa zivotom nemaju.
Процурио је неки извештај да има XY хромозоме, а не XX и да има повећан ниво тестостерона што је карактеристика интерсекс особа.

Čitam komentare i većina je u stilu idi se takmiči sa muškarcima i ima jedan koji traži posebnu kategoriju za njih.
То је микрокатегорија која је тек скоро ушла у фокус јавности.
Околина за њих не зна и сва мука уклапања у друштво је на њиховим родитељима, докторима и њима самима, када одрасту.
Семењи свака част на храбрости.

Процурио је неки извештај да има XY хромозоме, а не XX и да има повећан ниво тестостерона што је карактеристика интерсекс особа.
Nije procurilo ništa nego je neko pustio buvu na koju se pecaju oni koji jedva čekaju da opletu po bilo čemu što ne spada u 90% uobičajenog u njihovom selu.
To govori samo o pajserima koji šire te nebuloze.

Nije procurilo ništa nego je neko pustio buvu na koju se pecaju oni koji jedva čekaju da opletu po bilo čemu što ne spada u 90% uobičajenog u njihovom selu.
Факат је да јој је Боксерска федерација забранила учешће, а ни ја, на њиховом месту, не бих јавно објавио детаљан медицински извештај и образложење.
Ради се о осетљивој теми и приватној ствари Алжирке.
Замисли да је извештај транспарентан, а та жена мора да живи у Алжиру као интерсекс особа!
Могу да претпоставим да јој економски бекграунд није сјајан и да јој је бокс излазна карта, само је мука што је бокс излазна карта и другим спортискињама.

Poslednja izmena:
Tvoj kolega je između ostalih raširio tu nebulozu otvorivši 'raspravu'
Такмичила се у боксу, а у оквиру боскерске федерације је извршена провера и утврђено је да има ХY хромозоме, уместо ХХ.

Ne razumeš , čak i da je sve izmišljeno interseksualnost kao pitanje u sportskom nadmetanju jeste politička tema i kolega Alter Ego je takav primer ovde postavio . Da li je taj konkretan slučaj tačan ili ne nije toliko ni važno .

Znači ostaje činjenica da ti ljudi usled viška testosterona imaju prednost u odnosu na ostale žene . Da li primeniti princip fer-pleja ili princip ljudskih prava veliko je pitanje i što se mene tiče zanimljive konsekvence koje iz toka proističu.

Ne razumeš , čak i da je sve izmišljeno interseksualnost kao pitanje u sportskom nadmetanju jeste politička tema i kolega Alter Ego je takav primer vdde postavio . Da li je konkretan slučaj tačan ili ne nije toliko ni važno.

Znači ostaje činjenica da ti ljudi usled viška testosterona imaju prednost u odnosu na ostale žene . Da li primeniti princip fer-pleja ili princip ljudskih prava veliko je pitanje i što se mene tiče zanimljive konsekvence koje iz toka proističu.

Visak testosterona je resen tako sto se testira. Ako ima viska - diskvalifikuje se, nebitno da li je prirodno nastao u telu ili unet vestacki.
Pravila za to vec postoje i fer su.

FB_IMG_1722882618584.jpg

Да ли је у предности кошаркашица која због поремећаја хипофизе има појачано лучење хормона раста, па израсте 2 метра и 15 сантиметара, те тиме буде фаворизована у односу на кошаркашице које немају поремећај хипофизе?

Да ли и њу треба одстранити из тима?

Нису све категорије једнаке ни подложне забрани.

У женском спорту у принципу постоји једна проскрибована категорија: "бити мушкарац". То је све. Женски спорт губи смисао без тога.

Back