i da...koliko se secam kralja Aleksandra je ubio makedonac, zato sto su bili u zajednickoj drzavi sa srbijom, hrvati su ubili preko pola miliona srba samo u jasenovcu a pre 15 godina proterali su 250 000 sa njihovih vekovnih ognjista, sa bugarima smo vodili ratove od srednjeg veka pa do dvadesetog, i sada se jezim svedocanstava ljudi koji su pricali sta su radili bugari nasem narodu u prvo svetskom ratu na okupiranoj teritoriji, a sto se tice brace rusa, oni nisu ni prstom mrdnuli kada su bombardovali srbiju i kosovo pre samodesetak godina a i tada su imali bojeve glave i interkontinentalne projektile sa kojima su mogli da prete i da se razmecu kao Putin Veliki danas. gore sam napisao da volim ruse i tacno je to, valjda vaspitanje, ali sam svoju lekciju o tome koliko njih boli k....c za nas davno naucio. sto se mene tice buducnost srbije je kralj i monarhija i Evropska Unija, a ne ovi skorojevici politicari bez morala koji se otimaju za fotelje preko gladnog naroda. i ni pod tackom razno neka slovenska ili pravoslavna unija!!!