Slovenska rasa

Poljakromantik1995

Zainteresovan član
Poruka
385
Oduvek posvadjana.Mi smo zapravo svetski fenomen.S jedne strane smo najbolja rasa na svetu,gostoprimljiva,vaspitana,inteligentna,romanticna i osećajna a s druge strane lako je nas posvadjati . Dovoljno je da politicari jednog slovenskog naroda kazu,sto drugi narod je nas neprijatelj i igraju na taj nacin,sto podsećaju nas na bratoubilacke ratove . Tako je i kod nas. Kaczyński kaze : ,,Rusi uvek su nas mrzeli,uvek imaju zelju da nas napadnu'' i mnogo uplasenih ljudi u ovo veruje . Neki Ruski politicari kazu ,, Poljaci su rusofobska stoka i nas mrze ,ajde da ih vredjamo,moramo se spremiti za rat'' .Isto je bilo i s Ukrajincima . Politicari neukrajinskog porekla ,,porosenko(waltzman) ,hrojsman napravili su Majdan i izbacili Janukovica sa vlasti,a posle poceli progonjavati Ruse i ruskojezicne Ukrajince sa istoka .
Zasto svi nam ,Slovenima,zele sve najgore i po svaku cenu hoće da nas posvadjaju? Zato ,sto smo buntovna ,ratoborna rasa i samo tako mogu nas pobediti . Osim toga promovisu takodje degeneriku,slucajni seks i mesanje sa arapima itd. itd. Drage Slovenske zene,sto se lozite na arape? Ste br.1 na svetu a neke od vas mesaju se s doslicama sa bliznjeg istoka ? Sto oni će Vama dati? S pocetka će da vas tretiraju kao dame,a posle pokazu pravo lice i će vas tretirati gore nego zivotinje,jer kod njih u kultury zena je na nizem nivou nego koza.Takve su cinjenice.A cilj promovisanja takvih mesanih brakova je samo unistenje slovenskog duha i nase sjajne ,jedine rase. Svi moramo da budemo svesni,sto trenutno traje borba za nas opstanak na svetu !
Pozdrav!

Ja ne volim vatikan,jer znam,sto je ovo leglo zla,ali nije sve tako jednostavno.Ukrajinci i Rusi pravoslavci su pravoslavci,a kolju se i mrze.Ima vise izvora zla.
Vatikan jeste jedan izvor,ali ima njih mnogo vise.

- - - - - - - - - -

Pa je i nesto u tome,sto si napisao. Paraziti i divljaci ...Lepo receno. Ako mislis na ljude poput npr.Haradinaja ,onda si 100% u pravu.Uopste ljudima koji sire ,,ljubav'' sa pomoćom vatre i maca ne verujem .

Ja ne volim vatikan,jer znam,sto je ovo leglo zla,ali nije sve tako jednostavno.Ukrajinci i Rusi pravoslavci su pravoslavci,a kolju se i mrze.Ima vise izvora zla.
Vatikan jeste jedan izvor,ali ima njih mnogo vise.

Pa vidi ovako... Ja ne znam narod koji vise mrzi Nemce od Austrijanaca i Holandeza, a reklo bi se isti narodi koji govore cak i slicnim jezicima. Davno bi se ti narodi klali medjusobno kao sto su to radili u srednjem veku, ali im "gazde" to ne dozvoljavaju. Na drugoj strani imas druge narode koji vecno ratuju i ubijaju se medjusobno: Srbi, Hrvati, Shiptari itd.

Kad bi svi ovi narodi bili jedne te iste vere, ti medjusobni ratovi bi prestali, i nastao bi trajni mir. Tako bi naravno velike "gazde" zahtevale.

Potpuno se slazem . Dok njima se ne dozvoljava ratovati medjusobno(Holandjanima,Austrijanima,Svabima) oni neće da to rade...Kazem malo drugacije.Upoznao sam nekolko Nemaca(moji vrsnjaci) i mogu slobodno da kazem,sto oni nisu cak i sposobni za rat. Ulizane kukavice,mindjusari u usima.A zene(studentkinje koje su dosle u grad,gde i ja studiram) su im ruzne ko djavo ,ali to je najmanje bitno.
Sto hoću da kazem ? Imam zelju da kazem,sto Mi Sloveni u XXI veku smo bolji od njih. Manje kod nas je ulizanih momaka,zene nam su br.1 ,ali zato,sto smo opasni za Sorosa i njihove sluge,oni zele da nas istrebe.
Cak i ne macom.Propagandom.Rasnim mesanjem ,promovisanjem k***luka u medijama,praznoglavnih starleta i degenerike.

Словени су цивилизацијски супериорни, у односу на Англосаксонска племена. Отуда и стални покушаји Германа, а касније и других да овладају словенским државама; комплекс цивилизацијског заостатка их стално гура у ратове против Словена. И летимичним погледом на историју ратова у Европи- ова чињеница је лако уочљива.

Не постоји словенска раса, постоји РОД. Ми смо сви генетски повезани, пољаци су по мени срби у корену, можда су чак и већи лудаци од нас..

Potpuno se slazem . Dok njima se ne dozvoljava ratovati medjusobno(Holandjanima,Austrijanima,Svabima) oni neće da to rade...Kazem malo drugacije.Upoznao sam nekolko Nemaca(moji vrsnjaci) i mogu slobodno da kazem,sto oni nisu cak i sposobni za rat. Ulizane kukavice,mindjusari u usima.A zene(studentkinje koje su dosle u grad,gde i ja studiram) su im ruzne ko djavo ,ali to je najmanje bitno.
Sto hoću da kazem ? Imam zelju da kazem,sto Mi Sloveni u XXI veku smo bolji od njih. Manje kod nas je ulizanih momaka,zene nam su br.1 ,ali zato,sto smo opasni za Sorosa i njihove sluge,oni zele da nas istrebe.
Cak i ne macom.Propagandom.Rasnim mesanjem ,promovisanjem k***luka u medijama,praznoglavnih starleta i degenerike.

I Sloveni se baš lako nalože na sve što im daju Anglosaksonci i Franci od raznih emisija, muzike i rijalitija, starleta.

Jesi li gledao rijalitije po Rusiji, Poljskoj, Češkoj i Srbiji?

Mnogo više se nalože Sloveni na to nego Anglosaksonci i Franci.

A tek što Slovenima ide bolje industrija starleta jer u principu Sloveni imaju lepše žene od Anglosaksonaca, Franaka i Germana.

Словени су цивилизацијски супериорни, у односу на Англосаксонска племена. Отуда и стални покушаји Германа, а касније и других да овладају словенским државама; комплекс цивилизацијског заостатка их стално гура у ратове против Словена. И летимичним погледом на историју ратова у Европи- ова чињеница је лако уочљива.

Nas rod je izuzetan ,slazem se!

- - - - - - - - - -

I Sloveni se baš lako nalože na sve što im daju Anglosaksonci i Franci od raznih emisija, muzike i rijalitija, starleta.

A tek što Slovenima ide bolje industrija starleta jer u principu Sloveni imaju lepše žene od Anglosaksonaca, Franaka i Germana.
Ovo je strasno.Zbog toga i stradamo.

Дечко, ти си стварно посебно глуп, олади мало, напоран си са тим тровањем и лупетањем.

Pa je i u nekom delu u pravu.
Zene imamo br.1 ,a ,,rijalitije'' su jedno veliko ***** ,koje pere mozak.

- - - - - - - - - -

Poljaci su veliki slovenski narod. Ja ih poštujem.
Inače, mi Srbi smo imali uvek jedan odnos uzajamnog poštovanja sa njima.

Zemlja velikih umetnika, naučnika i sportista.
Hvala druze. I vi ste isto burni i buntovni,zene da ne pominjem.
Vi takodje ste zemlja sportista.Vaterpolisti,teniseri ,odbojkasi etc ...

Okanite se tog prokletog vatikana imate vi vasu lepu crkvu Poljsku pravoslavnu...Sva smutnja i zlo medju nama dolazi iz vatikana..

А замисли да теби Пољак каже да се оканеш православља и окренеш католицизму, јер ионако доста нашег народа припадало њему кроз историју ?!

На шта личи таква претенциозност ?! Па нису ти Пољаци патрљак од народа као Хрвати. Имају они богату историју и дубоко утемељен национални и верски идентитет.
Што се мене тиче ја их волим, мислим на народ.

Па нису ти Пољаци патрљак од народа као Хрвати. Имају они богату историју и дубоко утемељен национални и верски идднтитет.
Што се мене тиче ја их волим, мислим на народ.
Први универзитет у Европи (Краков), вредан и поштен народ, културан и слободољубив. Али, много су страдали у "сендвичу" између Немаца и Руса...

Back