Slovenija: otkriveno na hiljade leševa !!!

http://www.vecernji.hr/newsroom/bla...d=F26228D8F663A67D34F2DA14F33BD542.1Slovenski partizani su bili brzi na okidaču što se tiče hrvatskih domobrana a kako su tek bili brzi Mađari u međimurju gdje je pronađena velika grobnica iz 2svetskog rata ali i za to će se optužiti hrvatske partizane,zato što se zaboravlja da je Međimurje bilo pod Mađarskom okupacijom do 1945 i da su mađari streljali međimuske seljake i antifašiste.Tko će optužiti koga nego svoj svoga:hvala:

http://www.vecernji.hr/newsroom/bla...d=F26228D8F663A67D34F2DA14F33BD542.1Slovenski partizani su bili brzi na okidaču što se tiče hrvatskih domobrana a kako su tek bili brzi Mađari u međimurju gdje je pronađena velika grobnica iz 2svetskog rata ali i za to će se optužiti hrvatske partizane,zato što se zaboravlja da je Međimurje bilo pod Mađarskom okupacijom do 1945 i da su mađari streljali međimuske seljake i antifašiste.Tko će optužiti koga nego svoj svoga:hvala:

Ja sam Međimurec i znam gdje je grobnica, ko je u njoj i ko ih je pobio. :evil:

Zašto onda imaš Komunistu Chegevaru na avataru?:hahaha:

A otkud ti ideja da su svi partizani bili komunisti?
Komunisti su činili možda 10% partizana. Najvećim djelom su u partizanima bili obični ljudi koji su se htjeli osloboditi od okupatora.
Nisu ubojice oni koji su pucali na zarobljenike. Oni su to morali po naređenju, jer bi inače i njih ubili. Krivi su oni koji su izdali naređenje za ubijanjem.
Imaš na ovoj temi maltene poimence nabrojeno ko je obnašao tada koje dužnosti u NOVJ. :ok:

A otkud ti ideja da su svi partizani bili komunisti?
Komunisti su činili možda 10% partizana. Najvećim djelom su u partizanima bili obični ljudi koji su se htjeli osloboditi od okupatora.
Nisu ubojice oni koji su pucali na zarobljenike. Oni su to morali po naređenju, jer bi inače i njih ubili. Krivi su oni koji su izdali naređenje za ubijanjem.
Imaš na ovoj temi maltene poimence nabrojeno ko je obnašao tada koje dužnosti u NOVJ. :ok:

http://www.sdp.hr/vijesti/oslobodenje_medimurja Idi to objasni svojim drugovima u SDP-u koji ne misle tako,oni svake godine slave dan oslobođenja Međimurja ako je istina ovo što ti navodiš da su komunsiti ti koji su ih ubili piliš si granu na kojoj sjediš.:hahaha:

http://www.sdp.hr/vijesti/oslobodenje_medimurja Idi to objasni svojim drugovima u SDP-u koji ne misle tako,oni svake godine slave dan oslobođenja Međimurja ako je istina ovo što ti navodiš da su komunsiti ti koji su ih ubili piliš si granu na kojoj sjediš.:hahaha:

Prvo - ja sam stranački neopredjeljen, tako da mi je svejedno ko šta priča.
Drugo - 06.04. jeste dan oslobođenja Međimurja od mađarske okupacije i partizani su oslobodili Međimurje.
Treće - u ovom tekstu koji si povezao ti piše da je i Račan priznao da su bile i mračne epizode u komunističkom razdoblju.
Četvrto - u Međimurju NIKAD nije bilo ustaša ni domobrana, Međimurje NIKAD nije bilo u sklopu NDH, tako da ne vidim kako bi si ja to pilio granu.
Jedini ustaše u Međimurju su ovi dobri, mrtvi ustaše! :klap::klap::klap:

Prvo - ja sam stranački neopredjeljen, tako da mi je svejedno ko šta priča.
Drugo - 06.04. jeste dan oslobođenja Međimurja od mađarske okupacije i partizani su oslobodili Međimurje.
Treće - u ovom tekstu koji si povezao ti piše da je i Račan priznao da su bile i mračne epizode u komunističkom razdoblju.
Četvrto - u Međimurju NIKAD nije bilo ustaša ni domobrana, Međimurje NIKAD nije bilo u sklopu NDH, tako da ne vidim kako bi si ja to pilio granu.
Jedini ustaše u Međimurju su ovi dobri, mrtvi ustaše! :klap::klap::klap:

Ivica Račan rođen je u mjestu Ebersbach u istočnoj Njemačkoj blizu današnje granice s Poljskom, gdje je njegova majka bila smještena u tamošnji radni logor. U visokom stupnju trudnoće iz logora ju izvlači jedna Njemica kojoj je bila potrebna radna snaga, spašavajući tako njihove živote. Kasnije se ona seli k svojoj sestri u Dresden gdje preživljavaju savezničko bombardiranje koje je uništilo cijeli grad. Majka, porijeklom Ličanka (Križpolje) i otac Slavonac vraćaju se poslije rata u Hrvatsku, te se nakon razdoblja čestih selidbi nastanjuju na imanju kod Slavonskog Broda. Godine 1968. u Zagrebu završava studij prava i zapošljava se u Institutu za društveno upravljanje. Tri puta se ženio, ima dvoje djece iz prvoga braka s Agatom Račan, a treća žena mu je bila Dijana Pleština.Ivica Račan je u hrvatskoj politici viđen kao vrlo dobar politički taktičar, ali i kao pretjerano oprezan političar kojemu nedostaje odlučnost - što je jezgrovito izrečeno u maksimi "Odlučno možda" koju mu politički protivnici često pripisuju.

Političku karijeru počinje 1961. godine učlanjenjem u Savez komunista Hrvatske, no pravi uspon doživljava tek 1972. godine, kada zbog čistki nakon Hrvatskog proljeća važne pozicije ostaju prazne, postavši članom Izvršnog komiteta Saveza komunista Hrvatske, te do kraja 1970-ih obnaša birokratske funkcije vezane uz kulturu, ideologiju i informiranje.

Godine 1982. postaje direktorom političke škole Josip Broz Tito, članom predsjedništva SKH, a kasnije i članom Centralnog komiteta Saveza komunista Jugoslavije.:hahaha:

Od 11. do 14. prosinca 1989. održava se 11. kongres Saveza komunista Hrvatske, na kojemu Račan postaje njenim predsjednikom.

..ma da nevine ustashe..srce me boli za njima..shta koji kuratz kukate vishe, zasluzhili su to shto su dobili.. i ende..a sad pokushavate da prodate zhvaku kako su to bili nevini civili..da nije gadno bilo bi smeshno..

a zašto misliš da su sve ustaše bili zločinci. ustaše su bili fašistička vojska isto kao njemačka vojska kao talijanska vojska, kao japanska vojska... poražena su vojska i svi oni koji su činili zločine trebaju odgovarat. a šta oni koji su bili u ustaškoj, njemačkoj, talijanskoj ili japanskom vojsci, a nisu čin ili zločine. šta sa njima? ili za druge vojske osim ustaške vrijede neki drugi zakoni?

Ма све је то невин цивил, пошли су у Аустрију на скијање и да обиђу бечке музеје, и онда су патЛиџани искочили из шуме и мучки их побили...

ta tvoja glupost bi bila usporediva samo sa činjenicom kad bi netko rekao da je pred Oluju krenulo 250 000 ljudi u posjet rodbini u Beograd...

žive ljude su zazidali u jamu, bez obzira tko je i kakav je...

.... i onda se čudite kad se takve stvari ponavljaju svakih toliko godina?????

pa nije ni čudo, kad moliš boga da i susjedu izgori kuća, kad već i tvoja gori

..zna se ko su ustashe i shta su radili..i naravno da nema nevinih ustasha..i nemoj da se merish sa shvabama ili japancima, ispadash smeshan..uostalom i oni su dobili svoje..seti se koliko se shvaba vratilo sa istochnog fronta..dobili ste shta ste zasluzhili, a ako ima pravde dobicete o5 za ovo etnichko chiscenje..

a zašto misliš da su sve ustaše bili zločinci. ustaše su bili fašistička vojska isto kao njemačka vojska kao talijanska vojska, kao japanska vojska... poražena su vojska i svi oni koji su činili zločine trebaju odgovarat. a šta oni koji su bili u ustaškoj, njemačkoj, talijanskoj ili japanskom vojsci, a nisu čin ili zločine. šta sa njima? ili za druge vojske osim ustaške vrijede neki drugi zakoni?

усташе и нацисте је требало истребити,за јапанце питај кинезе и кореанце

ta tvoja glupost bi bila usporediva samo sa činjenicom kad bi netko rekao da je pred Oluju krenulo 250 000 ljudi u posjet rodbini u Beograd...

žive ljude su zazidali u jamu, bez obzira tko je i kakav je...

.... i onda se čudite kad se takve stvari ponavljaju svakih toliko godina?????

pa nije ni čudo, kad moliš boga da i susjedu izgori kuća, kad već i tvoja gori

..jame su vasha specijalnost..prochitaj Kovacicevu "jamu"..o vama je..

Back