Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 86.730
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brat!
Ko je ovaj nebitnjakovic?
Pokidao
Такав је био 1990 године а сада је дедица жељан пажње.znojavog pijanog zenskarosa .
Ti si garant gledao Kasandru.Баш је много важно кога подржава неки давно заборављени глумац из опскурне треш серије од пре 30 и кусур година.
Што није подржавао протесте у својој земљи 2021 и 2022 године, када је држава укидала протестантима текуће рачуне у банкама, избацивала их са посла и стављала их у притвор.
A ja?Nik Sloter predsednik, Novak Đoković premijer, Jovo Bakić predsednik Skupštine.
Тада сам био дете и нисам гледао ни Касандру ни Ник Слотера.Ti si garant gledao Kasandru.
Seksualna devijacija u najavi. Sloter nas je sve kao decu učio šta su lepe žene.Тада сам био дете и нисам гледао ни Касандру ни Ник Слотера.
Za kriminalce iz SNS i SPS je svakako zlokobna pojava, jer je baš takve hapsio u svakoj epizodi.Слотер је врло злокобна појава, овде је долазио пре 15-так година у режији Срђе Поповића, а сада подржава покушај обојене револуције.
Тада сам био дете и нисам гледао ни Касандру ни Ник Слотера.
Слотер је врло злокобна појава, овде је долазио пре 15-так година у режији Срђе Поповића, а сада подржава покушај обојене револуције.
Треба да имаш у виду да је серија снимана 1991-1993 године,али да није емитована тих година у Србији, већ у другој половини 90-тих, на ТВ Пинк,који је почео негде око 1995 године.У време Ника Слотера си имао 11 година, у време Касандре 15.
Сви твоји вршњаци су гледали Ника Слотера и мастурбирали на Силви,
а тебе су, вероватно, посматрали као што су вршњаци посматрали Вучића, десетак година раније.