gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.054
bila si na njegovom spisku

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bila si na njegovom spisku

Na kom spisku?bila si na njegovom spisku![]()
pa jel jest ili nije?ne zezajte covekaMa zezam se. Zgodan je.
ehhh sad na kom spisku.pa nisam mislio na platnom spiskuNa kom spisku?
Jes'pa jel jest ili nije?ne zezajte coveka
Na spisku za sta?ehhh sad na kom spisku.pa nisam mislio na platnom spisku

ovo je spisak onih preko 40 god. ili manje od 40 ili mešovito?Primetilasam dana ovom forumu ima mnogo lepotica koesu same amene bre to ćudi pored takovih lepotana one nemau snažnu mušku ruku zatočiti navesti nekoliko lepih muških primerana ovom forumu avižemske navalite akonisam kog dodala javitemi na privat paču daga dodam
@georgejune
@milance19
@Maeeeestro
@krompir 2.1.
@DalmatinacHR
@Branimir76
Ovosu trenutni lepotani avimi javite kogada dodam još unapred čuda kažem da neču sultana jerboje ovo moj blog ane demokrasija
Mislis da baba zna.ovo je spisak onih preko 40 god. ili manje od 40 ili mešovito?
za obradu njiveNa spisku za sta?
Pa objasni mi...![]()
Nije ovo bre za glasanje akotise sviža nosiga kući stvar rešenaJa glasam na nevidjeno.![]()
Svisu u legalnim godinamaMislis da baba zna.
Nabacala prvih pet na koje je naletela i cao.![]()
Pa cemu onda spisak baba?Nije ovo bre za glasanje akotise sviža nosiga kući stvar rešena
Daga nosiš kuči verujem dabiti trebala dasi uzmeš @Zika34Pa cemu onda spisak baba?
Prepustam ga tebi bakice bebice.Daga nosiš kuči verujem dabiti trebala dasi uzmeš @Zika34

Xaxa pa kako sad niko nije,mozda par ,al se prica xaxa jaoGeorgejune,niko nije video.sem mozda nekoliko forumašica.prica se da voli zdrav zivot,mnogo seksa,da je zgodan i ćelav.
Imamja svog Zokija sadje navama mladima redPrepustam ga tebi bakice bebice.![]()
Jeste mnogo neš to glumu skromnostA gde su nam lepotani sa spiska?
Nema ih na temi.
Krišom čitaju.![]()
Tražim muža samose muški stiduA ima li slobodnih lepotanki?
Ne miniraj baki temu.A ima li slobodnih lepotanki?
Može bre jedan ima da radi ida nosi platu a drugida bude stobomZapakuj mi dva za poneti![]()