Truman
Elita
- Poruka
- 22.283
Ovo je najbolje objašnjenje o slobodnoj volji koje sam do sada video. Dao ga je Ishwar Puri, vrlo zanimljiva ličnost jer nije bio klasičan duhovni učitelj već je imao političku i poslovnu karijeru.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Predpostavljam da je --sloboda izbora-- data ljudskom idejom, dok je --Kosmička volja-- Božija volja.
Ovo je najbolje objašnjenje o slobodnoj volji koje sam do sada video. Dao ga je Ishwar Puri, vrlo zanimljiva ličnost jer nije bio klasičan duhovni učitelj već je imao političku i poslovnu karijeru.
Teško je reći, ali ja bih rekao da ne.Predpostavljam da je --sloboda izbora-- data ljudskom idejom, dok je --Kosmička volja-- Božija volja.
Da, na nižem materijalnom planu mi smo pravno odgovorni za svoje postupke. Ali mene zanima ono što je ispod površine.Priča o slobodnoj volji ima različita tumačenja ovisno o uverenjima o slobodnoj volji i determinizmu. Neki tvrde da su predviđanje na papiru samoispunjujuća proročanstva, dok drugi veruju da je predviđanje samo slučajnost. Koncept slobodne volje je filozofsko i psihološko pitanje o kojima se raspravljalo stolećima. Bez obzira na to postoji li slobodna volja ili ne, mi imamo subjektivno iskustvo donošenja odluka i odgovorni smo za njihove posljedice..
Objasni u par recenica na sta je mislio kako je definisao jer niko nece da preslusava klip od pola sata
20 min...i vredi ga preslušatiObjasni u par recenica na sta je mislio kako je definisao jer niko nece da preslusava klip od pola sata
ipak ti prepricaj
Video govori o konceptu slobodne volje u kosmosu. Gospodin koji je glavni akter ovog videa pokušao je da dokaže da slobodna volja nije stvarna, tako što je napisao broj i ime cveća, tvrdeći da je taj niz misli bio poznat pre nego što ga je zapisao. U nastavku objašnjava da slobodna volja postoji u fizičkom delu kosmosa, ali da u višem nivou, astralnom kosmosu, odluke nisu donete slobodno, već se prate prethodno postojeci obrasci...Objasni u par recenica na sta je mislio kako je definisao jer niko nece da preslusava klip od pola sata
To sa brojem, nazivom cveća isl može biti i mentalistički tri ali ono sa događajima na po 29 dana ne može nikako.Video govori o konceptu slobodne volje u kosmosu. Gospodin koji je glavni akter ovog videa pokušao je da dokaže da slobodna volja nije stvarna, tako što je napisao broj i ime cveća, tvrdeći da je taj niz misli bio poznat pre nego što ga je zapisao. U nastavku objašnjava da slobodna volja postoji u fizičkom delu kosmosa, ali da u višem nivou, astralnom kosmosu, odluke nisu donete slobodno, već se prate prethodno postojeci obrasci...
Objasni u par recenica na sta je mislio kako je definisao jer niko nece da preslusava klip od pola sata