Slobodan Milosevic dopustao kritiku svog rezima u udarnom terminu!

cave man

Buduća legenda
Banovan
Poruka
29.314
Ekipa Srećnih ljudi se plašila Miloševića, a on bio najveći fan!

Priče koje se mogu videti u seriji Srećni ljudi odslikavale su ono što se tada događalo u Srbiji: nemaština, sankcije, porast kriminala, velika nezaposlenost, šverc kao jedini način da se preživi. To sve zajedno u najgledanijem terminu na televiziji!

s kim se taj milosevic upetljo nije ni cudo sto je onako zavrsio

Nije Mitrovic kriv sto oloski posluje.

Jednostavno, u Srbiji, da bi mogao da uspes kao privatnik, moras da se uvlacis i dajes harac drzavnim parazitima na vlasti. Ti si prinudjen, ako hoces da pravis pare, da se uvlacis drzavnim parazitima. Zato se Mitrovic uvlacio svima na vlasti.

Da je ovo koliko toliko normalniji sistem, pa da moras samo polovicno da se uvuces, pa i da bude ok. Ali ne, ovde moras da se u potpunosti uvuces u bulju drzavnim parazitima, sve do peta.

Inace, ova Zeljkova Jovana je totalno poruznela od kada je sa Joksimovicem. Ne fizicki, nego karakterno i psihicki. Odvratna je. Ne znam sta to ima Joksimovic, ali svaku zenu sa kojom je, poruzni za jedno 3 klase.

Jednostavno, u Srbiji, da bi mogao da uspes kao privatnik, moras da se uvlacis i dajes harac drzavnim parazitima na vlasti. Ti si prinudjen, ako hoces da pravis pare, da se uvlacis drzavnim parazitima. Zato se Mitrovic uvlacio svima na vlasti.

Da je ovo koliko toliko normalniji sistem, pa da moras samo polovicno da se uvuces, pa i da bude ok. Ali ne, ovde moras da se u potpunosti uvuces u bulju drzavnim parazitima, sve do peta.

Inace, ova Zeljkova Jovana je totalno poruznela od kada je sa Joksimovicem. Ne fizicki, nego karakterno i psihicki. Odvratna je. Ne znam sta to ima Joksimovic, ali svaku zenu sa kojom je, poruzni za jedno 3 klase.

Uze mi reč iz usta, čoveče!

kako kad je za vreme Tita serijski i filmski program imao makar malu dozu karikiranja sto je sad nepoznanica

Ах да, та слободна времена...

Ма не заебавај људе, Тито јесте био диктатор, а Вучић јесте све ближи Титу по том питању, Александар НС је ту потпуно у праву.

O kome je ovde, zapravo, rec - o Mitrovicu ili o Joksimovicu?

Potpisujem ovo sto si napisao .Narocito si pogodio za ovu Jovanu.Od simpaticne devojke do klasicnog skota za par godina.Neki iz moje porodice se uclanili u SNS,nista im nisam rekao ja ne mogu. Vec su i profitirali.

Priče koje se mogu videti u seriji Srećni ljudi odslikavale su ono što se tada događalo u Srbiji: nemaština, sankcije, porast kriminala, velika nezaposlenost, šverc kao jedini način da se preživi. To sve zajedno u najgledanijem terminu na televiziji!

Cionisti o slobodi govora pričaju samo dok ne dođu na vlast :mrgreen:

Prava istina je da se o praktično svemu iz domena političkog života kod Slobe manje više slobodno pričalo . Istina je da je Sloba kontrolisao šta će se pojavljivati recimo na RTS1 i drugim gledanijim TV programima, ali opet niko npr nije završavao u zatvoru zato što je kritikovao pederaše i druge devijante , ili što bi pričao o tome ko je u stvari organizovao bombardovanje SRJ 1999.

Jbg, kod Slobe je Olja-drolja imala svoju emisiju , a sad u od Amera podržanoj demokraciji kme , kme :hahaha:

Uhvatili ste se OLJE kao najpoznatiji primer. Ali pogledaj ostale tv ni da beknu o opoziciji ,kritici vlade ,totalno nista.Sve te silne politicke emisije su nestale. Svi su naprsno promenili koncepciju programa i krenuli ka zabavnom programu.

taj sto je to pevao nesto se ucutao sad:whistling:

Али ко то тамо пева
лева, лева, лева, лева
до хаоса и расула
све нас води Баба Јула.
Ко то тамо к.рцу свира
у току је бал вампира
предводи их сасвим трула
цветокоса Баба Јула.

Back