Disappearing one
Zainteresovan član
- Poruka
- 420

Slobodan Milosavljević, aktuelni ministar trgovine i usluga u Vladi Republike Srbije rodjen je 1965 u Beogradu (izvori:Wikipedia i Sajt Vlade Republike Srbije) diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Beogradu 1990 (sa 25 godina

Kao što vidimo S.M. (hehe) poseduje višestruka i mnogobrojna stručna znanja, veštine i sposobnosti, kako iz oblasti ekonomije i trgovine tako i iz književnosti, poljoprivrede, šumarstva, vodoprivrede, izdavaštva; pa, imajući sve to u vidu nije mi jasno zašto se neki čude što ovih dana u Skuptšini Srbije (juče) brani strategiju o nacionalnoj bezbednosti i odbrani i set zakona iz oblasti odbrane (umesto (opravdano odsutno

1) ordena;
2) medalja i
3) spomenica.
Precizirao je da nosioci odlikovanja mogu biti domaći i strani državljani, pravna lica i drugi subjekti, kao i međunarodne organizacije. (ovaj kraći tekst sam naveo kao nesumnjivi dokaz njegove erudicije i svestranog obrazovanja)

Opravdano je pretpostaviti da će do kraja prve sednice drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije sva predložena zakonska rešenja obrazlagati i braniti ministar Milosavljević (pošto mu već tako dobro ide ne znam zašto bi ga menjali) pa tražim vaše mišljenje o tome da li biste voleli da do kraja mandata ove Vlade ministar Milosavljević pred poslanicima Narodne skupštine Republike Srbije bude jedini i isključivi obrazlagač i branitelj svih predloga zakona, (rebalansa) bužeta, odluka, strategija, rešenja,...