Слободан Јаредић тамна страна аранђеловачке опозције!

Slavenska

Domaćin
Poruka
4.795
ауторска тема

Ко је Слободан Јаредић , владар опозиције из сенке , досовац који у својој колекцији , како тврде извори , има најмање две украдене фотеље из скупштине од 5 Октобра 2000 године као сувенир .Неки кажу да је украо и тепих , то не могу да тврдим са сигурношћу .

Са својим сарадницима , мутним типовима и углавном политичким старлетанима , хара , намешта и руши ..

Углавном је познат по политичком намештању својих противника , својевремено је наместио и посланика СНС Милосава Милојевића видео монтажом "перверзије бахатог напредњака"а стоји и иза низа афера које дрмају Аранђеловац а које су довели и до хапшења запосленика у градској управи за шпијунажу .

Директно је повезан са Петром Никитином , учесник свих протеста , може да се каже да је и на списку Сороша , директно финансиран од истога .Повезан са неколицином локалних досовских тајкуна који му помажу да намешта политичке противнике , углавном су му на мети Радовић СНС и Заветници .

Са својим пајташима је фалсификовао извештај о изборној крађи и доставио га еурополу , због тога су ухапшени његови сарадници , али не и он ..

Он је заштићен ?

Када се гледа његов наступ .нпр на седници општине Аранђеловац види се да је реч о човеку који има амбиције да буде велики , да буде вођа , али у тој амбицији гази и преко мртвих а таквим људима се не сме дозволити да воде политику .
 
Мени је јасно да нпр БИА снима , прати и прислушкује поједине личности , али да то раде и представници опозције као што је случај са Јаредићем , то нам говори да у овој држави постоји дубока држава , држава у држави а власт није или не жели да се бави тиме .

Да је један самопрознавни вођа опозције снима , прати и прислушкује људе и то користи за политичке уцене ..то је последња багра политке , ништавило .
 

Back
Top