- Poruka
- 25.351
Da, pitao sam se kad će neko da izvuče Staljina iz fioke...
"Antonić"...
"Antonić"...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да, Кежуал је Добар Момак, мислим да би га примили.Dobar si za Udbasa Obzerveru, ne treba ni da prodjes prolazni kurs, mogu odmah da te prime.
Па и Маркса је финансирао и, ако хоћеш, усмеравао Фридрих Енгелс, а који је био типичан представник крупног капитала тога доба и "салонски комуниста" као из Антоновићевих прича. Енгелс је наиме био тај момак који доручкује кавијар који му у сребрном посуђу сервира ливрејисани слуга, онда са татом оде у кожом и племенитим дрветом обложену канцеларију и/или у обилазак неке од породичних фабрика, а увече са девојком шета по сиромашним деловима града ...Тако некако...
Иначе, већ две деценије, у најразвијенијим државама запада, најчитаније политичко штиво је Марксов "Капитал", а када то тумаче салонски "комунисти", које финансира и усмерава крупни капитал- имате парадокс да су базична интересовања "левице" геј "права", судбина ћопавих куца и маца, веганство и рециклажа, о чему просечан радник размишља -никад.
То је будалаштина. Деловање политичке и економске "елите" у директној је супротности са идејом рада за добробит целог народа односно нације (пример: режимска кампања за рударење литијума), а не смемо да заборавимо ни црквену "елиту," односно водеће представнике Цркве Србије као, јел`те, "главног проносиоца националне идеје кроз мрачне векове турског ропства," а која се у ортаклуку са крупним капиталистима на велико бави градњом де лухе апартмана искључиво за богату мањину чиме у корист профита, похлепе и себичности драстично одступа од прокламованих хришћанских вредности као што су милост, доброта, правда и саосећање (пример: попови Цркве Србије нису званично стали уз народ који је устао против рударења литијума). Но, Андреа Јовановић је одавно прешла у национал-социјалистички табор.Или што на овом месту написа Андреа Јовановић: "Национално без класног је празно, класно без националног је слепо."
Ja ne vidim razliku između njih i raznih JNA generala i direktora Geneksa.То је будалаштина. Деловање политичке и економске "елите" у директној је супротности са идејом рада за добробит целог народа односно нације (пример: режимска кампања за рударење литијума), а не смемо да заборавимо ни црквену "елиту," односно водеће представнике Цркве Србије као, јел`те, "главног проносиоца националне идеје кроз мрачне векове турског ропства," а која се у ортаклуку са крупним капиталистима на велико бави градњом де лухе апартмана искључиво за богату мањину чиме у корист профита, похлепе и себичности драстично одступа од прокламованих хришћанских вредности као што су милост, доброта, правда и саосећање (пример: попови Цркве Србије нису званично стали уз народ који је устао против рударења литијума). Но, Андреа Јовановић је одавно прешла у национал-социјалистички табор.
ti bi pao i na prijemnom za politicke naukeKomunizam je pao bez metka 1989.godine.
Misli malo o tome.
Znači niko u celoj Evropi nije prstom mrdnuo da ga brani. To mnogo govori.
Jedino Čaušesku i eventualno Milošević.
ti bi pao i na prijemnom za politicke nauke
gde propo...pogledaj sastav srpske vlade ...a i one u srpskoj...sve decurlija qomunjara...
Komunizam je propo i to je super!
И вратиће се са метком, на западу; мисли мало о томе....Komunizam je pao bez metka 1989.godine.
Misli malo o tome.
Видим да си све схватио...Па и Маркса је финансирао и, ако хоћеш, усмеравао Фридрих Енгелс, а који је био типичан представник крупног капитала тога доба и "салонски комуниста" као из Антоновићевих прича. Енгелс је наиме био тај момак који доручкује кавијар који му у сребрном посуђу сервира ливрејисани слуга, онда са татом оде у кожом и племенитим дрветом обложену канцеларију и/или у обилазак неке од породичних фабрика, а увече са девојком шета по сиромашним деловима града ...
Nakon onog patetičnog Pada Komunizma niko nikad više neće preuzeti taj model.И вратиће се са метком, на западу; мисли мало о томе....
То је и суштина мог уверења...Ja sam siguran
Od one teme Levice i Desnice - od 2016.godine ti kukaš ovde.То је и суштина мог уверења...
Е, и то да видим...Evo poslednji put ti kažem
90 tih je bio protiv Slobe , kad je došla žuta pošaš shvatio je da Sloba i nije bio toliko loš .Uvek i bio. Ček tek da vidiš one teorije o kompradorima. I kakav Kastro, Antonić je Full Staljin ili ajde bar Lenjin samo nacionalističkog karaktera.
Ako je nešto kod njega sigurno to je da je vrlo dosledan.
Inače mislim da sam ga provalio na X mreži.
Аха важи ...Видим да си све схватио...
До душе- погрешно...
Žuta pošast.90 tih je bio protiv Slobe , kad je došla žuta pošaš shvatio je da Sloba i nije bio toliko loš .
Ti mene uvek prvi citiraš. Ali uvek...Е, и то да видим...
То ми је одавно јасно.Shvati da ti ja nisam problem