wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Master_Chief:Sloboda za mene je nesto gde ti niko nista ne ogranicava.... 8)
Dodjavola...Keeper:Master_Chief:Sloboda za mene je nesto gde ti niko nista ne ogranicava.... 8)
..... khm..... :?
u kur'anu pishe: "ne boj se ni nepismenog ni pismenog, boj se polu-pismenog" :wink:
Keeper:sloboda je svest o skladu nesklada nesavrshenih ljudi.
Vjerojatno je mislio na nesto drugo...miss:Keeper:sloboda je svest o skladu nesklada nesavrshenih ljudi.
:shock: wow! :wink:
miss:Keeper:sloboda je svest o skladu nesklada nesavrshenih ljudi.
:shock: wow! :wink:
POP Mare:Be Wild and Free :wink:
DJ_MaRe:sloboda je osecaj nezavisnosti... potpune nezavisnosti od nicega... da znas da svaki tvoj postupak nece biti uslovljen nicim, kao ni da njegove posledice nece uticati na tvoju slobodnu volju...
E sad, mozda je suvise opsta definicija, ali bolju stvarno nemam...![]()
da je utopija, jeste... ali to nije razlog da menjam definiciju... 8)Keeper:DJ_MaRe:sloboda je osecaj nezavisnosti... potpune nezavisnosti od nicega... da znas da svaki tvoj postupak nece biti uslovljen nicim, kao ni da njegove posledice nece uticati na tvoju slobodnu volju...
E sad, mozda je suvise opsta definicija, ali bolju stvarno nemam...![]()
da, to je sloboda, ali ona je utopija..... vicente pravilno reche da ona ne postoji. zato ja mislim da je moja definicija boljapardon, da ne pripisujem sebi ono shto nije moje, ona je iz pesme Azre, dakle pripada Dzoniju Shtulicju
![]()