Слобода кретања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 186661

Elita
Poruka
24.166
http://www.bgsaobracaj.rs/index.php...catid=7:2009-02-21-19-12-10&Itemid=40&lang=sr

Дакле мења се режим саораћаја за параду поноса.
Парада која пропагира демокрацију људска права и слободе те једини систем вриједности.
Елем да приупитам поштоване колеге каква је то промоција слобода кад се због те исте промоције ка једином путу ограничава слобода кретања граџанству те се о трошку истих ангажује 5000 хиљада полицајаца да подрже промотере?

Ulica Vreme šta je zabranjeno

Masarikova od subote u 20 saobraćaj, parkiranje

Sv. Markovića (od Kralja Milana do Nemanjine) od subote u 20 saobraćaj, parkiranje

Resavska (od Kralja Milana do Nemanjine) od subote u 20 saobraćaj, parkiranje
Garaža u Masarikovoj od subote u 20 parkiranje

Nemanjina (od Kneza Miloša do Sv. Markovića) od subote u 20 saobraćaj, parkiranje

Kneza Miloša (od Bulevara do Višegradske) od nedelje u 4 ujutro saobraćaj, parkiranje

Kralja Milana (od Slavije do Trga Nikole Pašića) od nedelje u 4 ujutro saobraćaj, parkiranje

Nemanjina (od Slavije do Balkanske) od nedelje u 4 ujutro saobraćaj, parkiranje

Admirala Geprata od nedelje u 4 ujutro saobraćaj, parkiranje

Kraljice Natalije (od Balkanske do Kneza Miloša) od nedelje u 4 ujutro saobraćaj, parkiranje

Resavska (od Krunske do Vojvode Milenka) od nedelje u 4 ujutro saobraćaj, parkiranje

Mišarska od nedelje u 4 ujutro saobraćaj, parkiranje

Kralja Milutina (od Tiršove do Krunske) od nedelje u 4 ujutro saobraćaj, parkiranje

Svetozara Markovića (od Krunske do V.Milenka) od nedelje u 4 ujutro saobraćaj, parkiranje

Njegoševa (od Beogradske do Kralja Milana) od nedelje u 4 ujutro saobraćaj, parkiranje

Dobrinjska od nedelje u 4 ujutro saobraćaj, parkiranje

Birčaninova (od Sarajevske do Deligradske) od nedelje u 4 ujutro saobraćaj, parkiranje
Vojvode Milenka (od Resavske do Kneza Miloša) od nedelje u 4 ujutro saobraćaj, parkiranje

Ако можда пожелите да се паркирате ипред своје куће има да вас дочека СПЕЦИЈАЛАЦ са црном маском на глави и отера вас са места паркинга
ако се буните следи вам ЗАТВОР!

Ако можда пожелите да се паркирате ипред своје куће има да вас дочека СПЕЦИЈАЛАЦ са црном маском на глави и отера вас са места паркинга

Опет лажеш ... У Светозара Марковића су паркирана возила, иде саобраћај ... Немањина иде саобраћај, али нема паркираних возила око парка Мањеж ... Код Мека има паркираних возила, иде саобраћај нормално ... Не износи лажи ...

http://www.bgsaobracaj.rs/index.php...catid=7:2009-02-21-19-12-10&Itemid=40&lang=sr

Парада која пропагира демокрацију људска права и слободе те једини систем вриједности.
Елем да приупитам поштоване колеге каква је то промоција слобода кад се због те исте промоције ка једином путу ограничава слобода кретања граџанству те се о трошку истих ангажује 5000 хиљада полицајаца да подрже промотере?

...sloboda kretanja je ogranicena na par sati sto se ne moze podvesti pod ugrozavanje licnih prava a policija je angazovana jer ucesnicima prete kao da su vestice za vreme inkvizicije...dabome da nema pretnji ne bi bilo ni toliko policije sto je idealna opcija...

ja mislim da mi treba da budemo spremni na svaku žrtvu da odbranimo glavnu tekovinu 5. oktobra

poimence, javno trpanje u bulju.

U toku je racija po gradu!!

3468170904_79245a7887.jpg

Kod demokrate Staljina su milioni Rusa dobili metak bez ikakvog razloga zato prestani da lažeš i da se ti pozivaš na neka gradjanska prava i slobode.

...sloboda kretanja je ogranicena na par sati sto se ne moze podvesti pod ugrozavanje licnih prava a policija je angazovana jer ucesnicima prete kao da su vestice za vreme inkvizicije...dabome da nema pretnji ne bi bilo ni toliko policije sto je idealna opcija...

Лепо.:)
Него шта би са тим вештицама и инквизицијом?
Мислим јел оно раја похрила у заштиту истих,јел их подржала у ставовима?

А јел могу ја као "латентни" да се шетам ...

Мислим пошто су сви који осећају најискреније гнушање
према овом срамном "перформансу" у режији Владе и НВО,
а у организацији маргиналаца које такође финансира Влада Републике Србије
проглашени латентним хомосексуалцима,
смем ли ја да се прошетам вечерас или сутра улицама мога родног места,
па ако ме заустави намргођени Џандар да му кажем :

- "Чико пусти ме да се шетам, ја сам латентни,
тако ме зову на Крстарици ...."

Опет лажеш ... У Светозара Марковића су паркирана возила, иде саобраћај ... Немањина иде саобраћај, али нема паркираних возила око парка Мањеж ... Код Мека има паркираних возила, иде саобраћај нормално ... Не износи лажи ...

22608.jpg

Специјалци то је рекао Дачић !

Ма нису специјалци бре ... Јеси ти видела некад специјалне јединице полиције илити жандармерију? Јел знаш која је разлика? Не знаш? Ај прекини са провокацијама и ширењем лажи ... Шојка, затварај и ову тему, опет ће Црвена да лупета о хапшењима

Не видим шта је што износим ЛАЖ!

Лепо су вам дали правила и прописе и БЛОКИРАЛИ град због параде.

пс
Нема ни шетње ако не можеш да се паркираш како ћеш да се шеташ.

...kako nisi primetila sve one grafite...
smrt tim i tim &co? Videla?

...ako neko preti lisavanjem zivota a pretnje su ucestale smatra se da su makar delimicno osnovane pa se objekti stite od strane drzave koja je zagarantovala ustavom pravo na mirno okupljanje i zabranu diskriminacije...

Misliš da ona to ne zna?:hahaha: Nego se pravi malo blesava...:hahaha:

Nego šta ako se ****** naljute zbog ovolikih pretnji pa počnu da prete oni nama?:hahaha::hahaha:

Ма нису специјалци бре ... Јеси ти видела некад специјалне јединице полиције илити жандармерију? Јел знаш која је разлика? Не знаш? Ај прекини са провокацијама и ширењем лажи ... Шојка, затварај и ову тему, опет ће Црвена да лупета о хапшењима

Колега,
тема је посвећена највећим људским правима у отвореним и демокрацијским друштвима.
Слободама говора, кретања, изражавања, мисли.

...kako nisi primetila sve one grafite...
smrt tim i tim &co? Videla?

...ako neko preti lisavanjem zivota a pretnje su ucestale smatra se da su makar delimicno osnovane pa se objekti stite od strane drzave koja je zagarantovala ustavom pravo na mirno okupljanje i zabranu diskriminacije...

Није разумно због графита блокирати град то бар ја мислим.

Не видим шта је што износим ЛАЖ!

Лепо су вам дали правила и прописе и БЛОКИРАЛИ град због параде.

пс
Нема ни шетње ако не можеш да се паркираш како ћеш да се шеташ.

Ма све што причаш су глупости ... Нормално функционише град ... Само што си ти напаћена душа, послао те је неко да лажеш овде ...

Колега,
тема је посвећена највећим људским правима у отвореним и демокрацијским друштвима.
Слободама говора, кретања, изражавања, мисли.

Ма претерујете бре ... Дође црвена и почне да лаже, а онда је Тихи, Мита и још неки лажови подрже и милина ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back