da li je to moguce?
misim, molim odgovore dokazane u praksi, a ne zelje
[/QUOTE
primer?
ja sam osoba koja ima puno...puno energije, osoba koja reaguje na muziku, koja reaguje na druge ljude, osoba koja voli da se druzi, KOJA VOLI I DA BUDE SAMa I DA CITA I PISE.i sto sta
prava osoba sa osmehom gleda kad ja ustanem da djsukam i ne pravi izraze lica kao da mu je kriv ceo svet sto svi muskarci ovog sveta gledaju kako skakucem,,jer zna da sam njegova...osecAM SE SLOBODNO JER ZNAM DA MI VERUJE I IMA POVERENJA DA TO NE RADIM NI ZBOG DRUGOG VEC SAMO ZBOG SEBE...JER TO VOLIM
da kad pozelim da odem tri dana negde sama, da mi kaze da razume tu moju potrebu da budem sama sa svojim mislima i sa sobom, a da ne konstruise u glavi zasto i sa kim idem
da cita ono sto sam napisala i da mi iskreno kaze sta misli, da se raduje svakoj mojoj napisanoj reci,,a ne da moje pisanje dozivljava konkurenciju koja ga odvaja od mene
da prihvati da volim guzvu i ako ne voli guzvu i puno ljudi da me pusti da u tome ja uzivam..u druzenjima
za uzvrat,,,,prihvatam i fudbal i prijatelje i samovanja i nedruzenja i njegove potrebe i zelje
Kopromis ne ugorozava slobodu....ali kompromis nije siva boja jer kompromis nikad nije kombinacija dve zelje,,vec jednom jedna jednom druga zelja
pronaci takvog koji pusti jer zna da sam tu uvek i kad nisam tu ..tu pored njega..to je to..to je veza puna povernjea i slobode da svako od nas bude posebna jedinka,,jer to i jeste sustina ostati svoj
zene po prevailu kad udju u vezu sa nekim toliko se prilagode partneru da ne znaju kao Dzulija Roberts u filmu Odbegla mlada kakva jaja voli da jede
Dakle zelim to...da znam kakva jaja volim