Sloboda govora na internetu

Meliot

Elita
Poruka
21.761
Napišem neki komentar na sajt B92 vezano za slobodu na internetu i redakcija mi ne objavi komentar. Nikakvo vređanje, napisao sam samo da trebaju biti zabranjene objave koke izazivaju rasnu, versku i nacionalnu mržnju i nalozi koji se koriste za kriminalne aktivnosti. I redakcija mi posle možda dva sata još nije objavila komentar. A novinari su prvi koji se zalažu za slobodu govora i štampe. Koje je to licemerje?

To što nisu objavili tvoj komentar nije najstrašnije. Strašnije je kakve su sve komentare objavljivali, a ti znaš da tvoj komentar nije bio ni blizu toga.
А јеси ли проверио да ли је коментар одобрен од стране администрације после 1 дана
Koja je svrha odobravanja komentara posle jednog dana? Vesti sad traju par sati i to je to. Dešavalo se i meni da mi ne objave komentare na sportskim vestima, isto tako bez uvreda, uz neke konstatacije, a objave komentare koji ne poštuju elementarnu kulturu, vređaju druge komentatore...
Većina naših "novinara" su nečiji aktivisti, sloboda za njih, ali ne i za nas da komentarišemo pristojno. Ako vređamo nekoga koga bi i oni vređali, nije problem objaviti takav komentar.

Napišem neki komentar na sajt B92 vezano za slobodu na internetu i redakcija mi ne objavi komentar. Nikakvo vređanje, napisao sam samo da trebaju biti zabranjene objave koke izazivaju rasnu, versku i nacionalnu mržnju i nalozi koji se koriste za kriminalne aktivnosti. I redakcija mi posle možda dva sata još nije objavila komentar. A novinari su prvi koji se zalažu za slobodu govora i štampe. Koje je to licemerje?
Polako, sačekaj još malo. treba ljdi da ručaju, pa odmor i tako to.

Polako, sačekaj još malo. treba ljdi da ručaju, pa odmor i tako to.
Nema to veze sa odmorima, stalno je tako. Verovatno je neki od njihovih moderatora neko ko smatra da je njegovo mišljenje važnije od pravila sajta, pa će proći nepristojan komentar sa kojim se on slaže, a neće proći pristojan komentar sa kojim se lično ne slaže. Dešavalo se i meni. Nije u pitanju vreme, vidiš da su objavljeni komentari koji su ostavljeni posle tvog, a tvog nema, vidiš da su objavljeni nepristojni komentari... Najverovatnije ljudski faktor.

Ne veruem, već neko vreme mi ne objavljuji sve komemtare i to vezano za svetska dešavanja. A kada napišem nešto protiv Vučića i ne očekujem da mi objave ali hoću malo da im otvorim oči jer znam da čitaju. Ne menjam ime pa znaji da sam ja.
Znaju ko si, znaju tvoju IP adresu. Znaju tvoje politčke stavove, i više ne računaj da će ti ikad objaviti komentar.

Znaju ko si, znaju tvoju IP adresu. Znaju tvoje politčke stavove, i više ne računaj da će ti ikad objaviti komentar.
Misliš da me love po IP adresi? Ne verujem, objavljuju samo podobne članke. Objavljuju neke komentare, jedan za vojni rok su mi objavili ali me kod nekih opasno kuliraju iako nisu vrzani za politiku. A za politiku me kuliraju jer ja ne pišem botovske komentare.

Misliš da me love po IP adresi? Ne verujem, objavljuju samo podobne članke. Objavljuju neke komentare, jedan za vojni rok su mi objavili ali me kod nekih opasno kuliraju iako nisu vrzani za politiku. A za politiku me kuliraju jer ja ne pišem botovske komentare.
jer ti tamo lepo piše da administrator prvo treba da odobri
ima grupa zaposlenih koja piše komentare i to ti je to

sve ovo nema veze sa slobadama na internetu jer Srbija spada u previše tolerantne države koje su malobrojne po ovom pitanju

a posle kukate na krstaricu

mi smo bre zlato i pustamo sto 90% drugih nikad ne bi.

Meni su na Krsti i pre 10-15 godina brisani komentare i kaznjavali me kada sam pisao da Kosovo nije Srbija.

Ali, to kaznjavanje cak nisu inicirali sami modovi na Krsti, vec pomahnitala pravno-analfabetska rulja srpskih patriota sa Krste, koji su prijavljivali moje postove gde nikog ne vredjam, po 50 puta dnevno.

I posto su isti bili abnormalna vecina, modovi su brisali te moje postove i ogranicavali mi slobodu govora, sve zbog pomahnitale rulje srpskih patriota.

Back