Sloboda dugacijeg misljenja u Beogradu!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni smeta sto na radiju vec nekoliko godina unazada mozemo da cujemo kako je ada ciganlija Beogradsko more...ako se malo zapitate shvaticete da su to velike nebuloze. Zna se sta je more i gde je more...Druga stavka je seca drveca po sistemu kako se kome prohte. Svaki dan nestaje sve vise drveca, a gradjani nemaju svest o vaznosti drveca po zdravlje coveka. Da li treba da samo posmatramo kako seku drvece samo zato sto imaju uniforme od gradskog zelenila...da li bi posmatrali kako policija tuce nekog na ulici samo zato sto ima uniformu?
 
da me je ovo neko pitao pre 15 godina, napisala bih kilometarski post, ovako...
smeta mi to sto i dalje nema mesta za parkiranje u centru grada. smeta mi sto i dalje dozvoljavaju gradnju stambenih zgrada bez obezbedjene garaze ili parking mesta. generalno mi smetaju najvise ti zakoni o izgradnji.
sto se ostalog tice, sve pohvale za gradsku vlast i samog gradonacelnika, kada bi se tadic ponasao kao djilas, pitam se gde bi nam bio kraj :aha:
 
Niko ne shvata da je grad planski projektovan za oko 1.000.000 stanovnika. Politicari me ne zanimaju, ali sto se tice zgrada tice mislim da gradjani nemaju pravu sliku o tome koliko se trenutno zida po gradu, iz prostog razloga sto zive zivot kuca-posao, posao-kuca i ne zalaze toliko u ostale delove grada. Mislim da dozvole dobijaju pojedinci koji rade punom parom. Mogao bih sva gradilista da slikam pa da vidimo pravo stanje. Problem je sto nemaju zemljiste da grade, pa se sve vise krsi zakon. Sta se desilo sa zemljistem kod usca, spornim parcetom na kojem je zidano? Preko noci prestalo da se pise o tome? Po, meni, jedan od problema je sto se gradjani nista ne pitaju, nego samo mogu da konstatuju nove poteze ljudi na vlasti.

Ovo nije politicka tema, pa clanove koji budu sledeci komentarisali molim da ne navode imena politicara. Mozda je najveci problem Beograda prenaseljenost?
 
Meni smeta sto na radiju vec nekoliko godina unazada mozemo da cujemo kako je ada ciganlija Beogradsko more...ako se malo zapitate shvaticete da su to velike nebuloze. Zna se sta je more i gde je more...
hebo te,gori si od proliva...jer proliv nekad i stane.
ima tema gore o adi ciganliji.licno je obozavam,i za kupanje i za voznju bajsa.naravno,kao i sve,ima svoje mane...ali kad nesto jako volis,onda te mane bas i ne primecujes.
to sto je nazivaju bg morem...pa to je ok.to mu dodje kao neko utesno mesto ako neko nije u mogucnosti da ide na pravo more.licno mogu kad god hocu free na cg more.veuj da mi je draze da se kupam u savsko jezeru.
otud mi ti tako bodes oci sa upornim zvakanjem ove teme.
ada rulez...jel` ti jasno bre
 
:rtfm::rtfm::rtfm:

Tema o Adi vec postoji, i to ne samo da postoji nego je ukljucena u vazne, tako da ne moze ni da ode na drugu stranu zbog neaktivnosti.

Drugo, vec kad ne mozes bez Ade - a sta tebi konkretno ne valja tamo? Guzva, temperatura vode, nesto trece? Ili se samo drzis beznacajnog gramatickog prekrsaja?
Da su rekli "jezero Beograda" onda bi bilo ok? :roll:

Za drvece ne znam sta je pametno, ali sada ima vise drveca nego ranije, u Bulevaru. Staro drvece verovatno nije bilo svo za bacanje - ali mnogo stabala je bilo krivo i u potrebi za vecim odrzavanjem.
 
toliko o tvom vaspitanju...cim ti je moderator prijatelj koji brise teme koje mu ne odgovaraju sve mi je jasno. Ako te neko pita kulturan naziv za proliv je dijareja...a sto se ade tice siguran sam da ti odgovara, pogotovo leti kada se stusti 300.000 ljudi, a ako svaki treci urinira u vodi, time je ada jos cistije mesto. Sto se tice crnogorskog primorja, ko zna gde si bila, mozda sutomore ili bar cim tako pricas
 
Poslednja izmena:
Drvece u bulevaru je bilo zdravo, a poseceno je brzinom svetlosti da ne bi moglo da se dokaze suprotno. Ako je Vama normalno da zivite u zemlji gde kordon policije cuva drvosece od gradjana da ne bi spasili drvece koje je staro vise od 70 godina...onda nemam komentar. Bulevar sada izgleda ocajno, uze su trake a drvce koje je posadjeno nema nikakve sanse da napreduje.
 
toliko o tvom vaspitanju...cim ti je moderator prijatelj koji brise teme koje mu ne odgovaraju sve mi je jasno. Ako te neko pita kulturan naziv za proliv je dijareja...a sto se ade tice siguran sam da ti odgovara, pogotovo leti kada se stusti 300.000 ljudi, a ako svaki treci urinira u vodi, time je ada jos cistije mesto. Sto se tice crnogorskog primorja, ko zna gde si bila, mozda sutomore ili bar cim tako pricas

Gospodine markonii..
prva tema vam je zakljucana sa obrazlozenjem i
nema veze sa prijateljstvom sa bilo kim odavde..
tako da se ubuduce uzdrzite od takvih insinuacija..
a ova druga tema vam se zakljucava na VAS zahtev..
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top