Sloba Radanović UDARIO na Jovanu Jeremić: "Sklonite je sa televizije i videćete da nikome na svetu neće nedostajati"

tab503

Tabana po forumu
Administrator
Poruka
113.135
Pevač Sloba Radanović oglasio se na svom Instagram profilu i prozvao voditeljku “Pink” televizije Jovanu Jeremić. Naime, on je istakao da voditeljka jutarnjeg programa nema kredibilitet da prica o Kosovu i Metohiji.

Pevač naglašava da mu nije jasno kako je moguće da Jovana radi na televiziji.

ubTk9kpTURBXy84YmIwYzYyN2NiZDIyOTNiYjVhMzA4YWI3NDEzZmI3NC5wbmeRkwLNAf4A3gABoTAF


Nemam ni ja problem da kažem istinu. Govorite nam da narod ovo voli. Ne poznajem nikoga ko nije zgranut ovom pojavom. Ova osoba nema kredibilitet da na bilo koji koji način komentariše Kosovo i Metohiju, a naročito ne na ovakav način - napisao je Sloba i oštro dodao:

- Zašto joj je omogućeno da ona nama iznosi svoj stav i ispira mozak? Novinar je tu da pita, a ne da drži slovo. Sklonite je sa televizije i videćete da nikome na svetu neće nedostajati!

Podsetimo, pevač ne ostaje ravnodušan na pomen Kosova i Metohije. On stalno poziva na ljubav i slogu, a nedavno je odlučio da pomogne povređenom dečaku Stefanu Stojanoviću, koji je ranjen na Badnji dan.

Ranjeni dečak sa Kosova... Sloba Radanović mu je kupio Ajfon i poklonio CD i novac, ovo nigde nećete videti po portalima jer Sloba nikad dobra dela ne objavljuje već u tišini pomaže. Ovu sliku je dečak poslao u znak zahvalnosti Slobi - stoji u jednoj od objava.

Ovim povodom kontaktirali smo Jeremićevu, koja je za "Blic" rekla:

- Osuđujem svaki pokušaj manipulacije mojih reči jer sam bila kristalno jasna kao i svaki put. Moj odgovor celoj kliki protiv mene je: "Pogledajte snimak do kraja". Uvek iza svojih reči stojim, a iza tuđih će se pobrinuti moj advokatski tim - rekla je Jovana.
 
Nasi koji su svoje prodali preselili se kupili stanove kuce usli te sad kao zale u pesmama
Screenshot_20230122-200341_Chrome.jpg



Oni nasi sto su ostali na KiM te nemaju nista su bez icega ` njima se salje pomoc pokloni za praznike tako to kad pozovu humanitarne organizacije.

Najgore prolaze nasi u nasoj zemlji koji nikog ne zanimaju ` nemaju sta da prodaju kako bi kupili neki stan kucu te normalno ziveli ` nece ni Evropska Unija ni neki fondovi da im poklone nista dok se u isto vreme poklanja onima koji su prognani.
Jos gore prolaze oni koji nisu prognani nista se ne vodi na njihovo ime od imovine na KiM u Hr. BiH koju su njihovi preci (pobijeni najcesce) imali.

To sto se voditeljka uz pevaca takmice za paznju novina pokazalo koliko je to uspesno ` oni imaju pare od toga mi svi od komentara nemamo nista.
 

Back
Top