Slinada

Da li muskarci sline kada ih ostavi devojka..Naravno da sline i da cmizdre...To je ocekivana reakcija, kojoj je i sam Brajan podlozan..
Da li su to ocekivane reakcije u muskarca ili su joj podlozni samo muskarci slabog duha ?

zavisi od kolicine cmizdrenja...usled preopterecenja ili duhovne malaksalosti...neki su skloni i alternativnom resenju :neutral:

Da li muskarci sline kada ih ostavi devojka..Naravno da sline i da cmizdre...To je ocekivana reakcija, kojoj je i sam Brajan podlozan..
Da li su to ocekivane reakcije u muskarca ili su joj podlozni samo muskarci slabog duha ?

a sto slabog duha?
velicina coveka je upravo u sposobnosti da voli, da pati, da kroz to izgara i kao feliks se ponovo radja. u tome snaga duha, slabost je u kukavicluku i bezanju od istog.

u takvom stradanju, stradanju zbog ljubavi, lezi nadogradnja, uzdizanje licnosti. kad na kraju, prikupis svoj pepeo poslednjom trunkom snage, i pustis da ga vetar raznese okolo, bez cilja. i onda shvatis- i taj pepeo i taj vetar i taj besmisao samo su deo istog smisla. i cilj im je isti- da te porastu, da te oforme, da izgrade, da te ojacaju, da te uznesu, da volis vise, da dajes vise, da vise hrlis..

u takvom stradanju, stradanju zbog ljubavi, lezi nadogradnja, uzdizanje licnosti. kad na kraju, prikupis svoj pepeo poslednjom trunkom snage, i pustis da ga vetar raznese okolo, bez cilja. i onda shvatis- i taj pepeo i taj vetar i taj besmisao samo su deo istog smisla. i cilj im je isti- da te porastu, da te oforme, da izgrade, da te ojacaju, da te uznesu, da volis vise, da dajes vise, da vise hrlis..

A stradao sam i uzdizao se...i tako cu do smrti, a i posle nje ( mada mislim da ti je besmislen odgovor )

Poslednja izmena:

podlozni su svi, bez izuzetaka ! postoje jedino oni koji to drugima ne zele da priznaju ! naravno da je teshko kada ostanesh bez nekoga koga volish !

podlozni su svi, bez izuzetaka ! postoje jedino oni koji to drugima ne zele da priznaju ! naravno da je teshko kada ostanesh bez nekoga koga volish !

lepo si ovo kazao....ali, ja retko placem, vrlo retko (osim kad gledam dizanje tegova i kad se obori svetski rekord :hahaha:) i tesko mi je da zamislim da je muskarac sa kojim se sexam placljivko....ni malo sexi....:eek:

Ja obavezno zaplacem kada gledam film o Ameliji Pulen ili neki slican film koji pokrece suze
ne kapiram mushkarce koji kriju kada plachu ili su plakali !!!
ja shishmish plachem chak i kada sam tuzan zbog nechega i ne vidim nishta loshe u tome ili se stidim plakanja !!! zar to nije normalna ljudska potreba ??? a i neko reche da je to emotivno praznjenje !?! nije bash emotivno praznjenje ali pomaze da se stishaju ustalasane emocije !!!
e a toliko ima filmova zbog kojih pustim suzu !!!

ne kapiram mushkarce koji kriju kada plachu ili su plakali !!!
ja shishmish plachem chak i kada sam tuzan zbog nechega i ne vidim nishta loshe u tome ili se stidim plakanja !!! zar to nije normalna ljudska potreba ??? a i neko reche da je to emotivno praznjenje !?! nije bash emotivno praznjenje ali pomaze da se stishaju ustalasane emocije !!!
e a toliko ima filmova zbog kojih pustim suzu !!!

naravno da jeste, ali ako si osoba koja to retko radi, malo je teze razumeti nekoga kome je lako suzu pustiti....:roll:

Back