Toxique
Poznat
- Poruka
- 9.357
Žene kakvo vas oblačenje kod muškaraca privlači,neki sportski tip trendza,košuljica pantalonice ili farke ali kakve?Bas je naziv teme takav zbog ovih novih slim fit zategnutih muškaraca....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to na fotografiji su slim fit pantalone. Treba razlikovati od skinny fit.Pogledajte prilog 1885103
Ja volim ovakvo oblačenje da vidim prelepo mi je za moje oči,milina
Ne nisu sad cu da ti nadjem slim fit dzeparePa to na fotografiji su slim fit pantalone. Treba razlikovati od skinny fit.
U redu
Taj neki pazari.rs i šta kažu nije relevantan.
Sigurna sam da ti nosis te iste slim fit sa slike koju sam objavila
Pa upravo to sta je ovde sexy....ijuuuNosim slim fit, da, ali nisu ni h od helanki.
Nebitno, kapiram poentu teme i šta hoćeš da kažeš, ali tehnički slim fit nisu helanke, osim ako se neki debeli ne uvuče u njih, a ne može da ih iznese.
Neko ume čak i skinny jeans da iznese sa ukusom, ako je deo neke subkulture, ali da, oni ćaci panduri u civilu u helankama su odvratni, kao ovo:
Pogledajte prilog 1885118
To je zato što je visok i zgodan,...ne zatupast, metar i žilet, sa 134 kg.Ali recimo Harison Ford ima 134 godine i nosi slim fit i i dalje je seksi za dekicu
Pogledajte prilog 1885120
JaoooojСве је то океј али где су ту широке нараменице?
Sportska elegancija ili odijelo!Žene kakvo vas oblačenje kod muškaraca privlači,neki sportski tip trendza,košuljica pantalonice ili farke ali kakve?Bas je naziv teme takav zbog ovih novih slim fit zategnutih muškaraca....
Ima nas jošTo je zato što je visok i zgodan,...

Hahahhaha kao ima nas jos visokih i zgodnihIma nas još
Ne diraj mi u slim fit, jedva čekam da ovi napokon shvate da se sada nose široke pantalone, iako kasne godinama, i krenu široke da furaju, a ja ostanem u farmerkama koje nosim ceo odrasli život, a da me niko ne postovećuje sa ovima u helankama![]()

Ne vole sve žene visoke muškaraceŠalim se, samo nas odabranih par posto, ne gomila.