Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 33.100
Zar to isto ne rade braća Srbi po svadbama i slavama?de luxe sabanizam
Si vid'o zlobe i nemoći, a?Ziv čovek, normalan.Veseli se.
Uz koju muziku se vi veselite?
Uz klasiku?
ma daZiv čovek, normalan.Veseli se.
Uz klasiku?
Pa s obzirom da je predsednik drzave koja je u ponoru ne vidim razlog za veselje ali posto njega zabole ona stvar onda okZiv čovek, normalan.Veseli se.
Uz klasiku?
Мој председник је волео џез
Volio je "taj" uz muziku i da pushi kubanske cigare , ali ne do kraja , jer do kraja smo mi popushili .
Ne vide naslova na klipu? Pa zar nije otužno?Baš mne interesuje, kakav bi vam komentar bio da je umesto Tadića na snimku Koštunica ili Nikolić, Todorović...
Onda bi bili seljačine najgore vrste. A, ovako, ništa... Pa, bože moj...čovek se veseli. Ma nemoj...
Pa, ja sam Srbin, živ i (kažu) normalan, ali se ne veselim uz Hanku Paldum, niti uz ikakve narodnjake.Ziv čovek, normalan.Veseli se.
Uz klasiku?
Misliš ovako nešto?Baš mne interesuje, kakav bi vam komentar bio da je umesto Tadića na snimku Koštunica ili Nikolić, Todorović...
Onda bi bili seljačine najgore vrste. A, ovako, ništa... Pa, bože moj...čovek se veseli. Ma nemoj...
Која два цитроена?Kud se dedoše ona dva citroena Don? Negde ubadate, negde ne?
Zar to nije ista priča?![]()
Ma nema veze sta peva.....to je najmanje bitno......poenta je da se covek super zabavlja dok u zemlji ciji je on predsednik a ovaj veseljak pored njega ministar odbrane privreda vise ne postoji,nezaposlenih sve vise,narkomanija na svakom koraku,kriminal,korupcija,15% teritorije pod okupacijom....itd...itd......A on peva i zaje.bava se.Baš mne interesuje, kakav bi vam komentar bio da je umesto Tadića na snimku Koštunica ili Nikolić, Todorović...