Slike za laku noc

Svaka mu cast.

Ja sam mladja (citaj cyber) generacija, tako da tu ljubav necu da shvatim.

Mada, kladim se da je lakse bilo smuvat' devojce uz plocu, belo vino, sir i sunku, nego sada kad joj pustis mp3. Nije to, to! :)

I ja kazem svaka mu cast, covek je podstanar, ali uredno skuplja ploce. To su pravi likovi. A ne ovi seronje sto kupuju 55 stanova i samo zidove gledaju:hahaha:

A znas kako, izvaditu plocu i pustiti na 1210 je bas car, ja sam to vec sve odavno islusao i ne mogu vise slusati muziku, kao celu pesmu. Ali zato kad je pustim sa ploce, slusam je celu uredno.

Sad sam pustio Blue System - My bed is too big, skroz je nova ploca, a izdana 1988.

Ja necu nikad toliko puno ploca skupljati, meni je gust da rondam po second hand shopu i onda nadjem nesto sto vredi imati u kolekciji.
Kad se ozenim, zena ce na pijacu, a ja u second hand.:D

I ja kazem svaka mu cast, covek je podstanar, ali uredno skuplja ploce. To su pravi likovi. A ne ovi seronje sto kupuju 55 stanova i samo zidove gledaju:hahaha:

A znas kako, izvaditu plocu i pustiti na 1210 je bas car, ja sam to vec sve odavno islusao i ne mogu vise slusati muziku, kao celu pesmu. Ali zato kad je pustim sa ploce, slusam je celu uredno.

Sad sam pustio Blue System - My bed is too big, skroz je nova ploca, a izdana 1988.

Ja necu nikad toliko puno ploca skupljati, meni je gust da rondam po second hand shopu i onda nadjem nesto sto vredi imati u kolekciji.
Kad se ozenim, zena ce na pijacu, a ja u second hand.:D

Cek, sta je 1210? :think:

Danas pridjes devojci sa bocom piva i smrdis na pivo i na cigare, u zadnjem dzepu rizle, u carapi trava i ona se zbuta s tobom...

verujem da su pre druga vremena bila :)

u toj malenoj kolekciji ima stvari koje nikad nigde nisam čuo...misim...uglavnom je to pop i rok...i po svoj prilici teško da će negde i da čuješ...
...jedna radijo stanica mu svojevremeno nudila neke pare za to, al nije teo...

A ako ima neko raritetno izdanje. Prvi primaerak ili limited edition, moza masnu lovu uzeti.

Idu ploce i do 1000 eura komad preko interneta. Kod nas kad bi neko poceo sa plocama raditi, imao bi bas posla. Ja bi to odmah poceo, jer imam dosta znjana oko muzike, ali nemam kesha da pocnem.

Ali zato mogu slusati i cesati jaja.:)

Cek, sta je 1210? :think:

Danas pridjes devojci sa bocom piva i smrdis na pivo i na cigare, u zadnjem dzepu rizle, u carapi trava i ona se zbuta s tobom...

verujem da su pre druga vremena bila :)

Pa Technics sl 1210. Eno ga na slici na temi, to je moj.:)

Ma nije stvar u tome nego su muskarci pustili zenama da im kolo vode. Nema ona sta tebe napusiti, nego kad joj pridjes ko mekusac tako te i otpili.

Sve njih treba torbati od nazad i slusati muziku. Ona se samo naguzi i menja ploce.:)

Pa Technics sl 1210. Eno ga na slici na temi, to je moj.:)

Ma nije stvar u tome nego su muskarci pustili zenama da im kolo vode. Nema ona sta tebe napusiti, nego kad joj pridjes ko mekusac tako te i otpili.

Sve njih treba torbati od nazad i slusati muziku. Ona se samo naguzi i menja ploce.:)

dobro, tebi moze da menja ploce i da je guzis...

a sta cu ja sto nemam 1210? :sad2:

Mogu da je naguzim na PC stolu i da menja pesme u Winampu...mislim, sustina je ista...yebbati dok menja pesme :mrgreen:

Eo za ostatak koji se lozi na ozenjene
SuperStock_1742R-4845.jpg

Uh!...

Back