Slike u profilu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ono je milan mladenovic, pokojni frontmen ekv-a jel? e ljudi, jel se on bacio sa 6-og sprata ili slicno? a ne, valjda bubnjar. ili njegov brat. a ovaj umro od droge...pobrkala sam sve
elem, cupka, mnogo si slatka i strasno mi licis na nekoga.
@tamp
obozavam macke.........:********

i nije nensi cudna.

Avet:
ma nisam je ozenio , vidis li ;)

ja da sam htio da je zenim , kao prije ... kao u haremu ... nebih je ni pitao jel oce nece :P
ma ae znam da volish kovrdze...al' nemoj da si poqshao neshto :lol:
@Cupka@:
Meni nije jasno koji je problem sa naancy.........:(
Cudna je skroz.......: :roll:
I to ne kazem samo ja....bas sam se malorije dopislivala sa jednom 4umasicom.......:)
problem je da je avet moj myz i dosta mi je ljybavnitza vishe... :lol: ( i da ja sam nensy a moja nicky je naancy :P )
ja chydna...p' dobro ako ti tako kazesh.... 8)
inache mogy da predpostavim samo ko je ta "jedna 4ymashitza" al' ae i to tjy zaobitji jer me ne zanima da l' neko misli da sam chydna ili ne...a valjda ovde vetjina zna kakva sam
(chitaj yobrazena nafyrana izveshtachena...ma patjenitza jbt :P ) :lol:
@Cupka@:
Nensi djeluje skroz rezervisamo.....to ponekad zna da iznarvira....:):):)
Ali jbg....:):):)
a shta tek ovo treba da znachi...bozeee shta sve netjy chyti...
nvrmnd opyshteno...
" :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) "

eeee sad @tema
@peta preslatko...svidja mi ovo rozNe shto imash na sebi :wink:

mala_nish:
ono je milan mladenovic, pokojni frontmen ekv-a jel? e ljudi, jel se on bacio sa 6-og sprata ili slicno? a ne, valjda bubnjar. ili njegov brat. a ovaj umro od droge...pobrkala sam sve
da se suzdrzhim od komentara, samo cju recji chinjenice. Milan umro od raka, Magi od AIDS. nisu umrli od droge direktno, al su to podobijali zbog droge.

he uspio sam da vas uvucem u ekv....
Ja sam cuo da je Magi njih uvela u svet droge....
Magi je bila u vezi sa Zikom....zavrsila je arhitekturu za dve godine!
ali su skoro svi tragicno zavrsili (ne bas svi ali dobro),Zika je jos alive,kao sto svi znate
Bojan umro '98,a Milan 5.8.1994

Uh,mare.. ni mrtva ne bih sebi dozvolila da me tako namazhu po licu.... kao ta levo.... :lol:
..a za avatar...hihihi...necu nishta da kazhem.... dobro ajde ocu..mojih ruku delo :cool: :mrgreen:
@nensy
tnx...ustvari,ljubichast je duks.. ;) Pitaj Lupija,on je bio sa mnom kad sam ga gledala...:P

@limune
sto si tako pesimistican......:):):)::):)jesi li ti ikad zadovoljan......
@nensy
sorry onda...mozda sam pogrijesila........:):):):):)mada ,tacno je ono sto misli da si pomalo rezervisana,narocito prema novim 4umasima......:):):):):):)
@lupi,ne mogu da ti posaljem pp....svaki put zablokira........:):):):):)
da ti nisi uklet.....:):):):):):):):):)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back