Avetinja
Veoma poznat
- Poruka
- 13.891
nensy4ever:khm khm khm khm![]()
ma nisam je ozenio , vidis li
ja da sam htio da je zenim , kao prije ... kao u haremu ... nebih je ni pitao jel oce nece

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nensy4ever:khm khm khm khm![]()

Meni nije jasno koji je problem sa naancy.........Avet:ma nisam je ozenio , vidis li
ja da sam htio da je zenim , kao prije ... kao u haremu ... nebih je ni pitao jel oce nece![]()

Keeper:e cupka dobra ti je slika u profilu, jel smem malo da te muvam dok Bojan nije tu?
al da mu ne kazhesh.

znam jaLimunovo_Drvo:da li ko zna ko je lik u mom profilu?
nisam ja!;-)

ma ae znam da volish kovrdze...al' nemoj da si poqshao neshtoAvet:ma nisam je ozenio , vidis li
ja da sam htio da je zenim , kao prije ... kao u haremu ... nebih je ni pitao jel oce nece![]()

problem je da je avet moj myz i dosta mi je ljybavnitza vishe...@Cupka@:Meni nije jasno koji je problem sa naancy.........
Cudna je skroz.......:![]()
I to ne kazem samo ja....bas sam se malorije dopislivala sa jednom 4umasicom.......![]()
( i da ja sam nensy a moja nicky je naancy
)
)
a shta tek ovo treba da znachi...bozeee shta sve netjy chyti...@Cupka@:Nensi djeluje skroz rezervisamo.....to ponekad zna da iznarvira....
Ali jbg....![]()
"da se suzdrzhim od komentara, samo cju recji chinjenice. Milan umro od raka, Magi od AIDS. nisu umrli od droge direktno, al su to podobijali zbog droge.mala_nish:ono je milan mladenovic, pokojni frontmen ekv-a jel? e ljudi, jel se on bacio sa 6-og sprata ili slicno? a ne, valjda bubnjar. ili njegov brat. a ovaj umro od droge...pobrkala sam sve

:-? :-? :-?@Cupka@:Meni nije jasno koji je problem sa naancy.........
Cudna je skroz.......:![]()
I to ne kazem samo ja....bas sam se malorije dopislivala sa jednom 4umasicom.......![]()
Cisto sumnjam, posto joj se lice ne vidi ni na jednoj od tih polumrachnih slika (:mare34:secam se jedne njene slike bila je u polumraku, tako da imam njen lik u magli

:
jesi li ti ikad zadovoljan......

mada ,tacno je ono sto misli da si pomalo rezervisana,narocito prema novim 4umasima......