Slike u profilu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Peta W.:
Uh,mare.. ni mrtva ne bih sebi dozvolila da me tako namazhu po licu.... kao ta levo.... :lol:
..a za avatar...hihihi...necu nishta da kazhem.... dobro ajde ocu..mojih ruku delo :cool: :mrgreen:
@nensy
tnx...ustvari,ljubichast je duks.. ;) Pitaj Lupija,on je bio sa mnom kad sam ga gledala...:P
e a bash sam se dvoymila koja je boja jer me je mrzelo ponovo da otvaram profil :P
@chypka ti za mene nisi nova...doshla si ovde mesetz dana posle mene... ;)
al' nove 4ymashe prezirem...yh grrr pa spalila bih ih....:roll: 8) :twisted: :lol:
samo ti blago meni smanji smajlitje i bitjy ti zahvalna do kraja zivota 8)

aaaaaaaaaaaaaaaa a ti mislis na moju sliku??? a pa moja slika nije nova. ti si navikao na svastari da opisujes sliku ovog iznad. tamplja ima novu sliku.
a moja slika jeste slikana mobilnim u kupatilu. nov si pa ne znas-ja se uglavnom slikam tamo jer mi odgovara osvetljenje...

'ALOOO
mobilnim! nisam htela da modifikujem sliku, mrzelo me. blic mi je opicio u facu, a plocice su teget..........a iza ogledalo...daaaj bila sam na moru tad, da li mislis da sam razmisljala o kontrastima ili da je trebalo da menjam i sencim i bojim sliku pre nego sto je stavim...mene to mrzi, brate.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back