slike u Photoshop-u ?!

• Začetnik teme Začetnik teme Upomoc!!!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
otvori sliku u PSu, onu koju zelis da stavis kao layer, klikni u layer prozoru na nju desnim tasterom, odaberi duplicate, i tamo odaberi fajl u kojem zelis da ti slika bude nov layer.. paznja, pre toga moras otvoriti i sliku gde zelis da bucnes layer...

mislim, ima 30 nacina da uradis ovo :)

Mislim da se nismo razumeli ( ili sam ja priglup ) . Stvari stoje ovako:slika (800 x 200 ) koju sam napravio je normalno u svom folderu sa ostalim slikama . Sada nju zelim da ubacim iz tog foldera u vrh novog dokumenta ( 800 x 600 )koji sam otvorio u Photoshopu . Ako kliknem na sliku ( prethodno otvorenu )i napravim duplikat , ona zauzima mesto prethodnog backgraund-a . Molim vas da mi detaljnije opisete postupak ili date link ka nekom tutorijalu koji to detaljno objasnjava .Unapred zahvalan ( i izvinite zbog maltretiranja ) !!!

Ovi je isto kao da si nekada jeb... neku ribu i sada treba da ****.s ponovo a ona ima malo drugaciju p.i.c.k.u. pa pitas da li da gurnem isto ili treba da bude neki novi specijalni postupak kako to uraditi.

LJUDI SVAKI PROGRAM U KOMPJUTERU JE ISTO NAPRAVLJEN I SVAKI PROGRAM RADI NA ISTU FORU. ZNACI URADIS COPY / PASTE ILI JEDNOSTAVNO PREVUCES NEKIM MOVE TOOLOM U DRUGI PROZOR.

A AKO TI TO NIJE JASNO BATALI PHOTOSHOP ...

IMA ONO PC ZA NEUPUCENE...

hehe..lepo si me nasmejao... ali, nemoj tako prema pocetnicima :)

decko treba da spoji sve layere (layer>flatten layers), otvori tu drugu sliku od 800x600, vrati se na ovu, i u trenutku kada vidi oba prozora na ekranu, jednostavno prevuice 800x200 sliku u 800x600, gde ce se ova pojaviti kao layer.

pozdrav i srecno....

(ako i ovo ne znas da uradis, onda...)

Back