slike novog zastavinog modela

poredjenja radi evo kakva auta prave recimo koreanci

nova Kia Optima , auto srednje velicine odprilike ko Dacia Logan , mozda malo veci , motor 2000 kubika model za americko trziste

200px-09_Kia_Optima_LX.jpg

A vi vozite Secienta i glasate za tadica :think:

Ovo je model koji ce se najverovatnije sklapati u Kragujevcu, model koji je sada prestao sa proizvodnjom u Poljskoj , seicento classic, cena pocetna bi bila oko 6000 evra ako drzava bude davala popust kao na fiat punto classic,. Sramota

http://en.wikipedia.org/wiki/Fiat_Seicento

:rotf::rotf::rotf:, radnici u fabrici tek ima da vriste kad vide sta su sklopili. dace kolektivan otkaz od sramote.

'Ало народе... који је вама? Прво, са негативним ставовима НИКАД НИШТА нећете постићи у животу. Друго, тог Млађу-крађу смо ми бирали на изборима... извол'те на следеће изборе па реците шта мислите о Фиату. Треће, шта сте ви очекивали доласком Фиата код нас? Да ће одмах сутра да праве нови Браво у 500 000 примерака годишње и да ће га продавати за 5000еур? Зстави су потребне године и године подмлађивања, модернизације и усклађивања да би дошли до тог нивоа да се производи толико аутомобила и да они нечему ваљају... па до јуче су се радници у Застави гађали брегастима па их онда уграђивали... а такав смо народ да не волимо дисциплину и ред и онда ће тај процес унапређења трајати и више него што је реално потребно. Не знам зашто су сви очекивали аутомобиле на поклон кад је Југо са ценом од 3500еур био најјефтији ауто у Европи и то дупло јефтинији од другопласираних кореанаца чини ми се Спарка илити Матиза... Једна Дачија кошта 7-8к... Морате бити свесни да нема новог аута без 10к еур, а да ИЧЕМУ ваља ;)

Купиће га они који су се напатили са половњацима, они којима је ''ново ипак ново'' и слични... а таквих има кол'ко 'оћеш... а друго, врло мали број ће се продавати код нас... све ће то ићи вани ;)

Znači sada fiat punto nije dovoljno loš da se pravi u zaostaloj Srbiji već je potreban još gori auto... pa su se setili da bi mogao da se pravi seićento ...

Pravio se zastareli punto, pa će sada zastareli seićento i na kraju ćemo da ostanemo samo zastareli i toliko, zatvoriće fabriku i otićiće iz Srbije. :bye:

A za to ćemo, naravno, biti krivi mi, zato što nam se nije dopao ''novi'' model koji su nam oni velikodušno ponudili da ga proizvodimo... Sram nas bilo, kako smo samo nezahvalni... :besan2:

kad nisu vrištali dok su 30 godina pravili stojadina, neće ni sad. A KIU ne bih kupio ni da je za pola para. Pogotovo, kad treba da mi pojede 20l na sto kilometara...

najjaci su mi ovakvi likovi kao ovaj ultrazvuk koji ne procitaju nista nego tako samo lupetaju bez veze

decko da si procitao nesto o ovom autu video bi da ima jednu od najnizih potrosnji u svojoj klasi

verzija sa motorom od 2 litra trosi od 6.5 do 9 litara po gradu dok verzija sa 2.4 motorom trosi 7.5 na otvoreno a 10 po gradu.

znaci nigde ni pomena o nekakvih 20 litara na 100 km.....

Купиће га они који су се напатили са половњацима, они којима је ''ново ипак ново'' и слични... а таквих има кол'ко 'оћеш... а друго, врло мали број ће се продавати код нас... све ће то ићи вани ;)

a ko je to lud da u EU kupuje krsinu secienta?

pa fiat je zatvorio fabriku secienta u poljskoj zato sto ga niko nece

sad ga uvaljuju nama....

Bi uzeo za 6 iljade polovljaka ili novo iz Zastale?

'Ало народе... који је вама? Прво, са негативним ставовима НИКАД НИШТА нећете постићи у животу. Друго, тог Млађу-крађу смо ми бирали на изборима... извол'те на следеће изборе па реците шта мислите о Фиату. Треће, шта сте ви очекивали доласком Фиата код нас? Да ће одмах сутра да праве нови Браво у 500 000 примерака годишње и да ће га продавати за 5000еур? Зстави су потребне године и године подмлађивања, модернизације и усклађивања да би дошли до тог нивоа да се производи толико аутомобила и да они нечему ваљају... па до јуче су се радници у Застави гађали брегастима па их онда уграђивали... а такав смо народ да не волимо дисциплину и ред и онда ће тај процес унапређења трајати и више него што је реално потребно. Не знам зашто су сви очекивали аутомобиле на поклон кад је Југо са ценом од 3500еур био најјефтији ауто у Европи и то дупло јефтинији од другопласираних кореанаца чини ми се Спарка илити Матиза... Једна Дачија кошта 7-8к... Морате бити свесни да нема новог аута без 10к еур, а да ИЧЕМУ ваља ;)

pa verovatno su ljudi ocekivali dao ni koji su obecavali proizvodnju 300.000 grande punta - da to obecanje i ispune

od toga nije bilo nista ko sto vidimo niti ce biti, a ovi sto su glasali , neka voze sada krsa zvanog fiaat seciento za kojeg je yugo45 formula 1 z:D

kupice ga iskljucivo oni koji su glupi i ne znaju nista o automobilima

a sto se tice patnje sa polovnjacima od toga pate iskljucivo oni koji se pre toga ne upoznaju sa karakteristikama i mehanikom odredjenih proizvodjaca automobila, i koji pre svega kupuju macku u dzaku tj automobil od nekog domaceg baje dilera kojem je vracena kilometraza u nazad za jedno 150.000 km

ja vozim polovnjake vise od 10 godina i nijednom nikad nisam imao problem ni sa jednim - nikakav veci kvar nikada

a to je zato sto su sva moja dosadasnja auta bila uvezena od mene licno sa malim brojem kilometara .

drugo svaki put kad bi kupio auto odradio bih mu mali servis, zamenio bih odmah ulje, disk plocice i kaiseve ako je potrebno.

samim tim polovnjak bilo koji prakticno sa realnom kilometrazom je 100 puta bolje resenje za voznju od ganc novog secienta.

zza te pare najbolji auto koji mozes da kupis je po meni ford mondeo

ford ima bolju mehaniku i od renoa i od fiata a i mondeo je prava ozbiljna limuzina u odnosu na malene punta i clia.

za 6000 evra moze da se uzme i fiat stilo 2003 s ful opremom ili golf 4 2003 benzin sa full opremom,

Za te pare bih uzeo Volvo V70 bez problema.

Govorio sam o slicnim automobilima. Ne ni Mondeo, ni Stilo, ni Clio, ni Punto, ni posebno Golf IV ( kad bi mi poklonio neko prodao bih ga i u dobrotvorne svrhe novac), nego V70, eventualno S90, S70...

a ko je to lud da u EU kupuje krsinu secienta?

pa fiat je zatvorio fabriku secienta u poljskoj zato sto ga niko nece

sad ga uvaljuju nama....
Србија има бесцарински уговор са Русијом и за Сеићента још битније - Турском... има да иде к'о алва :lol:
Bi uzeo za 6 iljade polovljaka ili novo iz Zastale?
Па ја бих узео половњака и за 6 хиљада и з а 10 и за 15... ново никад...
pa verovatno su ljudi ocekivali dao ni koji su obecavali proizvodnju 300.000 grande punta - da to obecanje i ispune

od toga nije bilo nista ko sto vidimo niti ce biti, a ovi sto su glasali , neka voze sada krsa zvanog fiaat seciento za kojeg je yugo45 formula 1 z:D
Па ја се нешто не сећам обећања за Гранде... то је више био плод наше маште и жеља ;)
kupice ga iskljucivo oni koji su glupi i ne znaju nista o automobilima

a sto se tice patnje sa polovnjacima od toga pate iskljucivo oni koji se pre toga ne upoznaju sa karakteristikama i mehanikom odredjenih proizvodjaca automobila, i koji pre svega kupuju macku u dzaku tj automobil od nekog domaceg baje dilera kojem je vracena kilometraza u nazad za jedno 150.000 km

ja vozim polovnjake vise od 10 godina i nijednom nikad nisam imao problem ni sa jednim - nikakav veci kvar nikada

a to je zato sto su sva moja dosadasnja auta bila uvezena od mene licno sa malim brojem kilometara .

drugo svaki put kad bi kupio auto odradio bih mu mali servis, zamenio bih odmah ulje, disk plocice i kaiseve ako je potrebno.

samim tim polovnjak bilo koji prakticno sa realnom kilometrazom je 100 puta bolje resenje za voznju od ganc novog secienta.
А колико је људи као ти или ја? Да ли си ти свестан колико људе сам аутомобил не занима и којима је лакше бацити паре за новог Сеићента него се исцимати па наћи доброг половњака... много више него што можеш и да замислиш ;)

Back