Stefan Milan
Zainteresovan član
- Poruka
- 255
ajde da ostavaljamo slike omiljenih muzicara
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Peruzzi:ko je ova?
izgleda da zna sta radi cim steze kurblu
Stefan Milan:jedna od najboljih mladih blues gitarista i vokala.........
rodjena u bg 76, u Amsterdamu zivi i radi, a tamo je i zavrshila akademiju odsek jazz gitara.......nemoguce da je nisi nikad slushao
Zivot na Marsu?:obrisanoQUOTE]
Izvini,koliko si ti ucen,treba da pravis razliku.Moj potpis je na svedskom,a ne na norveskom.A ko se zove Rudolf?Pa Rudolf Schenker,lider Scorpionsa koji pise sve njihove pesme,a pri tome je takodje sjajan gitarista.
A sto se tice moje pameti,ja itekako znam da sviram gitaru,samo kazem da Ana Popovic precesto koristi tremolo,sto ne mora da bude zamerka,nego razlika u ukusu,kako ko vise voli da svira.Ja nju jako postujem jer je cisto svojim znanjem da osvoji toliku publiku i tu joj svaka cast.
I ja imam apsolutno pravo da "prosipam" svoju pamet gde god hocu jer ja prosto sviram i zestoko sam zagrizen za muziku.Izvinjavam se sto sam toliko ucen.
I sledeci put ako napadas,izadji sa argumentima koji imaju bilo kakvog smisla a ne tako bezobrazno da lupas gluposti.
anon1mus:
shmirgla:
Dont_Break_The_Oath:Pa gde mog prijatelja Paju nadje da stavi ovde?Ok,sjajan je lik,stvarno je ostavio sve po strani da bi postao gitarista,cesto sam sa njim,sjajan je,ali kako on uvek voli da kaze "Gitara je samo instrument sa kojim ja prenosim svoje ideje u realnost".
Stilovi nam se drasticno razlikuju,ali svaka cast onome ko je postavio mog prijatelja Vladu Vuckovica Paju (propalog masinca).