Slike koje oslikavaju Srbiju pod bitangama na vlasti

Pa druže nije da mi se sviđa ova vlast sada , ali za vreme slobice sam živeo u stanu u kompleksu od 3 10-ospratnice, i znao puno ljudi iz svih zgrada, i znao sam 5 penzionera tadašnjih (one kobne 90-e inflcija i sl.) koji su po kontejnerima brljali svaki dan, i koje sam i koji su me oslovljavali sa komšija.
E možda je to bio usamljen slučaj kod mene u kraju, ali sumnjam.
A možda se i danas isto to dešava samo ja ne živim više u zgradi. :/

Neće Srbiji nikad biti bolje do god mi gledamo unazad...istorija se uči da bi se znalo gde da ne grešimo u budućnosti a mi stalno ponavljamo istu....kada budemo malo pogledali napred, umesto da se stalno okrećemo unazad, možda nam neke stvari budu jasnije ali do god se svi budu svađali oko partijskih opredeljenja, dok nam pametni i sposobni beže iz zemlje a oni iz brloga zauzimaju njihovo mesto (na koje pored njih ne bi mogli da dođu ni u najlepšim snovima)...do tada ćemo samo ići nizbrdo...ali što je najtužnije apatija je toliko jaka da nikoga više nije ni briga šta će biti sutra.:aha:

Novak_Djokovic.jpg

kolosej-usce.jpg

1309363_Most_na_Adi_v.jpg

news_51059.jpg

Itd...

U ovoj državi ima gomila slika radosti, lepote i uspeha, savremenih i lepih stvari i što je najvažnije - života.

Jedino depresivci koji večito gledaju unazad i jadikujući za svojim propuštenim životom, mogu da vade slike iz WWI i da kukaju - predstavljajući Srbiju kao jadnu. E pa nije gospodo, teško nam je kao i svima drugima, ali pritom i lepše nego mnogima...

Pa znamo ko ovde smatra 5. oktobar danom žalosti

Kada je JUL pao s vlasti 2000. godine, vi ste se rasplakali.

I dan danas puštate Miloševićeve JuTub govore o tome kako je JUL kul

19266894.jpg

Ma nemoj, a sta smo dobili nakon tog famoznog 5. oktobra?
Da nam nisu ruze procvetale, sta li?
Pre ce biti da smo dobili rasprodata preduzeca, 1.500.000 nezaposlenih i bajke o evroatlantskim integracijama.
Jel si nekad razmisljala o tome?

Back