Khun Buca
Zainteresovan član
- Poruka
- 452
Još malo skandinavskih kompanija i njihovih Airbuseva.
Naravno, oblaci ne ispadaju nigde tako lepo kao u ovom delu sveta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledajte prilog 1781361
Pogledajte prilog 1781362
Islandski Air Play i Noweigan (Norveški naravano) su 2 low budget kompanije koje lete za Ameriku. Nema enterteimenta, nama ića i pića, odnosno ima ali se plaća, suvoparne stolice ali se spuštaju tako da može da se dremne, obično lete na neke leve aerodrome kao recimo Air Play na Baltimore...mada Norweigan leti za Los Angeles LAX...uglavnom ono najvažnije - jeftine karte koje mogu da se nadju i za ispod $500 povratna u sred leta 2-3 dana pre polaska.

Rekoh…da pogledam tu konekciju iz LA, gde lete …kad ono sipak…ukinuli 2021
Ima ova druga Norveska kompanija, ali imaju 1 stop do Evrope.
Pogledajte prilog 1781578
U pravu si, ja sam se nalo zaboravio, Norweigan ne leti više za Ameriku nego je sada Norse kojim sam leteo u oktobru iz LA-a za Pariz i čak o tome i pisao na ovom topiku na stranici 44:
Pogledajte prilog 1781580
Ostarelo se, mozak totalno izvetreo, ne znam ni šta sam jeo juče a kamo li sa kim sam leteo![]()
Meni je ok ako nema klope u avionu, ionako nisam ljubitelj iste….ako je karta znacajno povoljnija nije problem da se otvorim za par pica po želji.
Isplati ako je direktan let, ako je 1 stop nije vredno, jer nas svakako ceka još jedan do Srb.
Islandska varijanta je interesantna za one koji ne vole duge letove. Pre sam leteo Icelandair-om do NYC a i sada Play-om do Baltimora, let od istočne obale Amerike do Islanda je 5 sati,, presedanje u Reykjaviku pa onda sledeći let je nekih 3 sata do negde u Evropi. Ako se uklopi ne mora da bude predugačko i sa presedanjima.
Dobro, onda treba i do Srbije ali je ovo možda više za one koji žive negde u Evropi i idu turistički u Ameriku.
Ovoga puta moje presedanje je bilo samo sat vremena, bio sam siguran da ili ću da izgubim let ili barem kofer neće da stigne samnom medjutim sve je bilo po redu vožnje.
Ako je ARB tj onaj sa Nikolom Teslom on je 2008 godište.Drugo..sad drugar doputovao Air Serbia do Chicago…kaže avion je bio užas, starudija od bar 20 god![]()
Ako je ARB tj onaj sa Nikolom Teslom on je 2008 godište.
ARC (Pupin) je 2011
ARD i ARE (EXPO) su 2014
ARB-om sam leteo pre 4 godine sa JFK, nije mi uopšte delovao kao 13 godine stara makina, barem što se interijera tiče.Ako je ARB tj onaj sa Nikolom Teslom on je 2008 godište.
ARC (Pupin) je 2011
ARD i ARE (EXPO) su 2014
LAX, nekako nesrazmeran kvalitet aerodroma i reputacije grada…pa su mi i slike takve…nikakve
…bar da sam sreo Luku Doncica![]()