jomini:Odoh da spavam, od pola sedam sam na nogama... Pišemo se sutra posle sličica.
Pozdrav svima!
Priznaj da nisi mogao celu noc oko sklopiti i da si jedva docekao jutro da ga provozas.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jomini:Odoh da spavam, od pola sedam sam na nogama... Pišemo se sutra posle sličica.
Pozdrav svima!

Garwor:mog omiljenog amera znate, a od evropskih bih voleo neki obican auto ali sa zescim motorom, jos nisam siguran sta. Mozda je vreme da pocnem da razmiljam o alfama, mada mi se nikad nisu svidjale zbog nosine.

Garwor:Tacno!
Nego koju cete sledecu sliku okaciti ovde da se pohvalite novim autom? Ali realno.
68Mustang428CJ:Veruj mi, Chrysleri su jako problematicni. Ne mogu dugo izdrzati i zato ti je bolje i da kupis Yuga nego nesto Chryslerovo.
Uzmi Opela, oni pripadaju GM-u pa su delom Americki![]()

Priznaj da si mislio da je neozbiljan igrač i da ga neće kupitiHEMI 426:SVAKA CAST! JOMINI, CESTITAM!
jako je lepo kad covek sebi ispuni san a ti si bas to i ucinio!
da te sluzi u sreci i zdravlju i da nikad ne imao nikakvih problema....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Što? Malo ću ga voziti?Superbird:nemam reci. jomini, legendo... :smajli koji aplaudira do besvesti:
ps. super ti je muzika, steta sto ces ga retko ukljucivati :wink:

Malo me je sunce zezalo, bilo jako nisko, a malo mesta za slikanje. A i to sam obavio dok sam ćeru čekao da izađe iz vrtića.68Mustang428CJ:Cestitam jos jednom.
Neću naravno. A i na ovim felnama su zimske gume, njih ću verovatno koristiti maksimalno 4 meseca u godini.Garwor:Cini se da ti felne nemaju centralnu rupu...ne daj svakakvim sabanima da ti balansiraju.
jomini:Što? Malo ću ga voziti?
Istina, kratka je. A u trećoj poleće od 80 pa nadalje... I druga je slična, ali veoma, veoma jak trzaj ima jer u prvoj tek što krene turbina da zviždi, već se prebacuje u drugu (snažnu brzinu, je l'?) i tada je udar na kvačilo veoma jak...Superbird:Negde sam citao da WRX STi ima izuzeno kratku drugu brzinu - oko 90 km/h
hahaha, a to... Ma ok. A motor (auspuh, izduv) je onako potmulo bučan, grub. Ali po davanju gasa, počinju visokotonci...Superbird:Sto si na kraj srca, samo sam pretpostavio da ces vise uzivati u melodiji koja izlazi iz auspuha nego u onoj koju cujes preko zvucnika...