Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
avetinjo mercedes je qurac od auta, precenjeno nemacko g0vance koje sluzi shabanima sa nedostatkom ukusa i znanja o automobilima kao produzetak muskog polnog organa.

to upravo potvrdjujete ti i ovaj master misleci da time sto vozite mercedes , ste uspeli u zivotu, da ste gradjani prvog reda i da vam neko zavidi na tome. ja licno ne sobzirom da skoro svaki shaban kojeg poznajem vozi ili mercedes ili audi.

pre bih vozio peglicu nego mechku upravo iz razloga sto necu da me neko slucajno pomesa sa takvima ;)

u zadnjih 10 godina ni u jednoj anketi automobilskih casopisa mercedes nije proglasen za najpouzdaniju/najkvalitetniju marku ali opet i pored toga cene tih automobila i delova za isti su najvece na svetu i ti i tebi slicni pokusavate da nas ubedite da je kozno sediste u mercedesu nesto kvalitetnije nego kozno sediste u automobilima drugih proizvodjaca.

za pametnoga - dovoljno.

E koja je ovo seljačka "logika" :roll: Ja ću nešto da vozim zato što se meni dopada i što je kvalitetno i dobro, boli me uvo ko će da me vidi i s kim će da me pomiješa i šta će ko da kaže

Evo ga josh jedan mali upgrade :) Clear farovi i clear zmigavci,za par dana stizu nova krila bez trunke rdje pa cu konacno moci da poskidam one ukrase od hroma na polumesecima.Slike su slikane na brzaka jer zurim na posao :)
IMAG0179-1.jpg

IMAG0178-1.jpg

IMAG0177-1.jpg

Back