Avetinja
Veoma poznat
- Poruka
- 13.891
Mislio ne mislio, ta rotacija mnogo pomaže u gužvi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo zasto nikada necu ziveti u norveskoj
ovo da se popravi u srbiji kosta ako se krpi i ispravlja maksimum 300 evra
a ako se kupuje novi branik i krilo , sad ne znam tacno cene ovih delova , mada mercedes dere usi otpadaju za delove - al ne vise od 600-700 evra.
brate u srbiji se za 600-700 evra farba citav taj mercedes e klase , a hauba ko sto neko rece za oko 100 evra maksimum![]()
pa posten covek tesko da moze da vozi mecku u crnoj gori a da nije na "prst u dupe" sa djukanovicevim kriminalcima
tako da me ne iznenadjuje sto ima rotaciju u autu
radi covek za milov DB
avetinjo mercedes je qurac od auta, precenjeno nemacko g0vance koje sluzi shabanima sa nedostatkom ukusa i znanja o automobilima kao produzetak muskog polnog organa.
to upravo potvrdjujete ti i ovaj master misleci da time sto vozite mercedes , ste uspeli u zivotu, da ste gradjani prvog reda i da vam neko zavidi na tome. ja licno ne sobzirom da skoro svaki shaban kojeg poznajem vozi ili mercedes ili audi.
pre bih vozio peglicu nego mechku upravo iz razloga sto necu da me neko slucajno pomesa sa takvima
u zadnjih 10 godina ni u jednoj anketi automobilskih casopisa mercedes nije proglasen za najpouzdaniju/najkvalitetniju marku ali opet i pored toga cene tih automobila i delova za isti su najvece na svetu i ti i tebi slicni pokusavate da nas ubedite da je kozno sediste u mercedesu nesto kvalitetnije nego kozno sediste u automobilima drugih proizvodjaca.
za pametnoga - dovoljno.
E koja je ovo seljačka "logika"Ja ću nešto da vozim zato što se meni dopada i što je kvalitetno i dobro, boli me uvo ko će da me vidi i s kim će da me pomiješa i šta će ko da kaže
Ja kad imam auto za koji znam da u pola noci smem da sednem u njega i da odem 5.000 km daleko .... da se ne bojim da nece da se pokvari ..... znam da vozim dobar auto .... to što su drugi ovde ljubomorni pa komentarišu ..... braćo moja .... ne znam šta da vam kažem![]()
sta ti je ova rotacija? znaci radis za policiju mila djukanovica?![]()
Nije, pobrka si ga sa mnom, ja sam špijun iz DB-a![]()
pa i ti i on
ima vas bre ovde - ko kusih pasa![]()
Migavci 34 eura a farovi su 220 eura.Iskren da budem, ne svidjaju mi se, ali tvoj ukus
Nista bez onih "mutnih". Koliko su migavci, a koliko farovi?
ksenoni?
Hehe,ne smem se nikako pojaviti u Srbiji,ima da mi razbiju kola cim me vide dolejes ti svestan da su ti tablice NDH?![]()
![]()
ja ocekivao neku turbinu u japancu
e dule sad moras..![]()