Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
prinova u voznom parku hhahahahha... elem, ovaj je moj, sam sam ga napravio :D

ne ide vishe da mafijam u maminom autu :mrgreen:

bravo0131.jpg

bravo0132.jpg

bravo0129.jpg

bravo0130.jpg

... a ova lajsna mi je u gepeku nego sam se naduvao i zaboravio da je stavim pre slikanja. :mrgreen:

elem, Bravo je 1.4s, 1997, plin lovato, erbeg za vozacha (mada to kapiram nema shanse da radi posle 15 godina), polu-klima, alu felne, podesiva sedishta i volan po visini, centralna, alarm, muzika kenwood...

... mehanichki savrshen shto bi znachilo... preshao je 200 iljada (shatro, mislim tolko mu pishe al ja cenim da je i jache) ali je radjena generalna pre 30 iljada i sada moze josh 150 najmanje garant uz dobro odrzavanje.

Dakle, motor odlichan. Menjach odlichan. Kochnice odlichne ... (diskovi novi, paknovi novi) ... trapovi odlichni, koshevi isto... akumulator dobar, pumpa dobra... sve radi na njemu bukvalno do najmanjih detalja. :D

Jedino shto ce motorchic hladnjaka da mu rikne uskoro al je*e mi se to cu da menjam kad se pokvari. :D

Limarijski je dobar, doabr u smislu da nema gde nije udaren :mrgreen: ... ali nikad havarisan.

Sitna chukanja dakle, mala ulubljenja i ogrebotine. Sreca pa mi je drugar limar. :mrgreen:

Chovek je trazio 1500, dobio je 1300 i napravili smo dil. :D

U ovih nedelju, dve koliko je kod mene ubih hiljadu i neshto kilometara i mogu samo reci da auto lomi. :D

Registracija mu istiche u novembru, tada cu da mu sredim limariju za tipa dve glave komplet i da mu ofarbam felne za 2 soma dinara i trazim 1800 za njega kapiram lagano. :D

Iskusno, a? :mrgreen:

[Ne_Vazim_Se];21321370:
prinova u voznom parku hhahahahha... elem, ovaj je moj, sam sam ga napravio :D

ne ide vishe da mafijam u maminom autu :mrgreen:

bravo0131.jpg

bravo0132.jpg

bravo0129.jpg

bravo0130.jpg

... a ova lajsna mi je u gepeku nego sam se naduvao i zaboravio da je stavim pre slikanja. :mrgreen:

elem, Bravo je 1.4s, 1997, plin lovato, erbeg za vozacha (mada to kapiram nema shanse da radi posle 15 godina), polu-klima, alu felne, podesiva sedishta i volan po visini, centralna, alarm, muzika kenwood...

... mehanichki savrshen shto bi znachilo... preshao je 200 iljada (shatro, mislim tolko mu pishe al ja cenim da je i jache) ali je radjena generalna pre 30 iljada i sada moze josh 150 najmanje garant uz dobro odrzavanje.

Dakle, motor odlichan. Menjach odlichan. Kochnice odlichne ... (diskovi novi, paknovi novi) ... trapovi odlichni, koshevi isto... akumulator dobar, pumpa dobra... sve radi na njemu bukvalno do najmanjih detalja. :D

Jedino shto ce motorchic hladnjaka da mu rikne uskoro al je*e mi se to cu da menjam kad se pokvari. :D

Limarijski je dobar, doabr u smislu da nema gde nije udaren :mrgreen: ... ali nikad havarisan.

Sitna chukanja dakle, mala ulubljenja i ogrebotine. Sreca pa mi je drugar limar. :mrgreen:

Chovek je trazio 1500, dobio je 1300 i napravili smo dil. :D

U ovih nedelju, dve koliko je kod mene ubih hiljadu i neshto kilometara i mogu samo reci da auto lomi. :D

Registracija mu istiche u novembru, tada cu da mu sredim limariju za tipa dve glave komplet i da mu ofarbam felne za 2 soma dinara i trazim 1800 za njega kapiram lagano. :D

Iskusno, a? :mrgreen:
Po tvojoj prichi auto je u fulu,sem klime i koze :) u svakom slucaju ok je kao prvi auto da ga malo izbambusash pa posle da predjes na nesto ozbiljnije za par godina.

Po tvojoj prichi auto je u fulu,sem klime i koze :) u svakom slucaju ok je kao prvi auto da ga malo izbambusash pa posle da predjes na nesto ozbiljnije za par godina.

pa i jeste, klimu nema automatsku, kozu nema, i brate izgreban je svuda onako sitno i ulubljen po malo svuda... ali mehanichki je u fulu, a to sam i trazio... poshto radim s njim a i imam obichaj da zagrebem auto tu i tamo savrsheno mi odgovara tako. :)

ummm, pa nije to meni prvi auto... prvi auto mi je mercedes w123 koga sam kupio sa 17 godina za 500 evra :D ... i on je bio bash bash moj :D ... i tako sam ga vozio bez dozvole i neregistrovanog par meseci dok mi nije pukao blok motora negde posle zemun polja. :mrgreen:

***... posle toga je otishao u staro gvozdje. :) ... a dobar je bio, iako '69 bio je azdaja... onda sam vozio tatinog juga 45, pa renoa 4, pa kevinog juga tempa 1.1, '99, pa caletovog juga in l (pezo motor) '06, pa kevinu taliju (klio sa gepekom) '07 i sada konachno... prvi lichno moj pristojan auto... :D

ali ono nisam ja sad neki noob da ga lupam, kao shto vidish imam pet-shest godina vozachkog iskustva, boga pitaj kolko kilometara poshto ih bash ubijam, i ovo je fazon sedmi auto koji vozim... :D ... mada moguce je da ga zagrebem negde, mrzi me na sitno mnogo da pazim... ili da ga polupam ko taliju ako se istripujem na reli u maloj uskoj ulici punoj rupa. :mrgreen:

al opet sve u svemu za to zobiljnije za par godina... iz tvojih usta u bozije ushi :D

hvala puno na savetu, pazicu na ulje... :)

e vidim, ima jedan za 2200 '01, a ostali su 2700-3000... bar ovi shto ja gledam, u BG-u, na polovniautomobili.com

mada kapiram ja da si u pravu, tu je neka minimalna zarada ako je uopshte i bude al nema veze i da ne bude zadrzacu ga za sebe tolko je dobar. :D

ma da u pravu si sad gledam ima ih dve ilajdito za dve iljade al opet to su sve preprodavci a narod se plashi istih, realno...

e prochitaj opis :hahaha1:

http://polovniautomobili.com/oglas2069760/fiat_bravo_18_gt/

auto savrshen ali ga prodaje jer mu se devojka plashi plina pa ne moze vishe da je slusha :hahaha:

ali vrh mu je auto, moje godishte (to jest kao ovaj moj je god.) ali u dosta boljem stanju limarijski i sa puno vishe opreme.

al momak trazi 2 soma i kapiram da ce i dobiti... ja ako izadjem na 1500 ne zalim se :))) ... a i ako ne izadjem svejedno mi se bash svidja auto, zadrzacu ga za sebe lagano. :D

Zgrozim se kad vidim fijatiste i alfiste kako pišu javno, obavezno na sledećoj strani kukaju kako im je pukla radilica ili klip :mrgreen:

fijatiste :hahaha1: ... kakav si ti sine debilko klasichan. :D ... da imam pare, vozio bih Rolsa. Logichno. :mrgreen:

Nek ti je sa srecom, dobro si prosao sto se tice cene, najbitnije je da si ti zadovoljan :)

Hvala puno druze! :) ... a jeste, to i ja mislim... bitno da se meni svidja. :D

... i naravno da bih vozio i Alfu da imam kesha, tipa 159...

Alfa... ne znam kako neko moze da voli automobile a da ne voli Alfu... prelepa je, predobra... i onaj zvuk motora kad slsuhash iznutra, najbolesniji zvuk ikad. :D

Alfa je mama.

WJiXbWrTA2.jpeg

:D

... kapiram da ti je neko prodao prichu da joj puca klip ako predjesh preko rupe :lol:

samo shto to veze s mozgom nema, alfa prshti :D

Poslednja izmena od moderatora:
[Ne_Vazim_Se];21324170:
da, vish jeste kao shto kazesh, dve iljadito plus plin za dve iljade...

http://polovniautomobili.com/oglas2072235/fiat_bravo/

ja stvarno nema tu shta da trazim... al dobro za soma i po zato ide, za te pare nesh naci ni jedan a kamoli dobar. :mrgreen:

Udri ti cijenu 2.000€, možda se neko i upeca :mrgreen: Ako se ne upeca, spuštaj za po 100€ do 1.500€, možda prođeš bolje nego što si očekivao :lol: Al ono, budeš kategoričan... kao... "Ne dam ispod 1.700€ nema šanse!!". Pa ako vidiš da je zainteresovan, a krene da ide, spuštiš mu još za 100€ :mrgreen: Nemoj odmah da kažeš da je 1.500€ ;)

Nema zike leba od toga, pa znaš valjda da Fijata kupiš za soma, uložiš soma i prodaš ga za soma... Čuveni fijat somaš :mrgreen:
Diskovi, paknovi, ventili, klipovi, karike, gurtne, ležajevi, kerefeke i ostale zezalice se na fijatima i alfama menjaju brzinom svetlosti, začas nabiješ duplo koliko si platio auto :lol:

Nema zike leba od toga, pa znaš valjda da Fijata kupiš za soma, uložiš soma i prodaš ga za soma... Čuveni fijat somaš :mrgreen:
Diskovi, paknovi, ventili, klipovi, karike, gurtne, ležajevi, kerefeke i ostale zezalice se na fijatima i alfama menjaju brzinom svetlosti, začas nabiješ duplo koliko si platio auto :lol:

Ma na stranu loše mišljenje koje ja imam o italijanskim automobilima, neka on pokuša tako, pa mu se možda i posreći... A da ga ja nikad ne bi uzeo, zbilja ne bih :D

hvala... i tebe isto mechka kad je uzmesh :D

ianche ovaj drugar shto mi bleji u bravu na jednoj od slika ima ovo:

http://polovniautomobili.com/oglas2078934/mercedes_benz_c_200/

stalno ga maltretiramo, i ne bi verovao koja je ono mrcina prebahata :D

prvo, shto skrece neverovatno... ja to ne mogu da opishem... ali bukvalno je sa svojom velichinom lakshi za manevrisati nego moj bravo, neverovatno neshto.

udobnost i osecaj u voznji sjajni... i ima ono tipa svu potrebnu opremu shto ni neka nova kola nemaju tipa ima abs, dva air bag-a, klimu... bash je zezanje mechkica. :D

Back