McGrady023
Zainteresovan član
- Poruka
- 336
koliko bi kostalo ko nas miselinove (one medium za svako godisnje doba) 225 55 r16?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@ baraba
Srecan put! Namesti koju sliku na putu i za forum![]()

... ali nikad havarisan.

Po tvojoj prichi auto je u fulu,sem klime i koze[Ne_Vazim_Se];21321370:prinova u voznom parku hhahahahha... elem, ovaj je moj, sam sam ga napravio
ne ide vishe da mafijam u maminom autu
![]()
![]()
![]()
![]()
... a ova lajsna mi je u gepeku nego sam se naduvao i zaboravio da je stavim pre slikanja.
elem, Bravo je 1.4s, 1997, plin lovato, erbeg za vozacha (mada to kapiram nema shanse da radi posle 15 godina), polu-klima, alu felne, podesiva sedishta i volan po visini, centralna, alarm, muzika kenwood...
... mehanichki savrshen shto bi znachilo... preshao je 200 iljada (shatro, mislim tolko mu pishe al ja cenim da je i jache) ali je radjena generalna pre 30 iljada i sada moze josh 150 najmanje garant uz dobro odrzavanje.
Dakle, motor odlichan. Menjach odlichan. Kochnice odlichne ... (diskovi novi, paknovi novi) ... trapovi odlichni, koshevi isto... akumulator dobar, pumpa dobra... sve radi na njemu bukvalno do najmanjih detalja.
Jedino shto ce motorchic hladnjaka da mu rikne uskoro al je*e mi se to cu da menjam kad se pokvari.![]()
Limarijski je dobar, doabr u smislu da nema gde nije udaren... ali nikad havarisan.
Sitna chukanja dakle, mala ulubljenja i ogrebotine. Sreca pa mi je drugar limar.
Chovek je trazio 1500, dobio je 1300 i napravili smo dil.
U ovih nedelju, dve koliko je kod mene ubih hiljadu i neshto kilometara i mogu samo reci da auto lomi.
Registracija mu istiche u novembru, tada cu da mu sredim limariju za tipa dve glave komplet i da mu ofarbam felne za 2 soma dinara i trazim 1800 za njega kapiram lagano.
Iskusno, a?![]()
u svakom slucaju ok je kao prvi auto da ga malo izbambusash pa posle da predjes na nesto ozbiljnije za par godina.Po tvojoj prichi auto je u fulu,sem klime i kozeu svakom slucaju ok je kao prvi auto da ga malo izbambusash pa posle da predjes na nesto ozbiljnije za par godina.

... a dobar je bio, iako '69 bio je azdaja... onda sam vozio tatinog juga 45, pa renoa 4, pa kevinog juga tempa 1.1, '99, pa caletovog juga in l (pezo motor) '06, pa kevinu taliju (klio sa gepekom) '07 i sada konachno... prvi lichno moj pristojan auto... 

)) ... a i ako ne izadjem svejedno mi se bash svidja auto, zadrzacu ga za sebe lagano. 

Zgrozim se kad vidim fijatiste i alfiste kako pišu javno, obavezno na sledećoj strani kukaju kako im je pukla radilica ili klip![]()
... kakav si ti sine debilko klasichan. 
Nek ti je sa srecom, dobro si prosao sto se tice cene, najbitnije je da si ti zadovoljan![]()
... a jeste, to i ja mislim... bitno da se meni svidja. [Ne_Vazim_Se];21324894:fijatiste... kakav si ti sine debilko klasichan.
... da imam pare, vozio bih Rolsa. Logichno.
Hvala puno druze!... a jeste, to i ja mislim... bitno da se meni svidja.
![]()

Ali znao sam da si opet uzeo mamin auto za slikanje![]()
![]()
[Ne_Vazim_Se];21324170:da, vish jeste kao shto kazesh, dve iljadito plus plin za dve iljade...
http://polovniautomobili.com/oglas2072235/fiat_bravo/
ja stvarno nema tu shta da trazim... al dobro za soma i po zato ide, za te pare nesh naci ni jedan a kamoli dobar.![]()
Ako se ne upeca, spuštaj za po 100€ do 1.500€, možda prođeš bolje nego što si očekivao
Al ono, budeš kategoričan... kao... "Ne dam ispod 1.700€ nema šanse!!". Pa ako vidiš da je zainteresovan, a krene da ide, spuštiš mu još za 100€
Nemoj odmah da kažeš da je 1.500€

Nema zike leba od toga, pa znaš valjda da Fijata kupiš za soma, uložiš soma i prodaš ga za soma... Čuveni fijat somaš![]()
Diskovi, paknovi, ventili, klipovi, karike, gurtne, ležajevi, kerefeke i ostale zezalice se na fijatima i alfama menjaju brzinom svetlosti, začas nabiješ duplo koliko si platio auto![]()
Ma na stranu loše mišljenje koje ja imam o italijanskim automobilima, neka on pokuša tako, pa mu se možda i posreći... A da ga ja nikad ne bi uzeo, zbilja ne bih![]()