SiIent Bob
Iskusan
- Poruka
- 6.200
Sva si nekako namrštena i u bad moderfuka stavu. : )o boze zasto klingonac majkumu, sacu se izbedacim, mada skoro sam tako opandrknula o ivicu vrata da sam slobodno mogla da prodjem na kastingu, bez da me maskiraju![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sva si nekako namrštena i u bad moderfuka stavu. : )o boze zasto klingonac majkumu, sacu se izbedacim, mada skoro sam tako opandrknula o ivicu vrata da sam slobodno mogla da prodjem na kastingu, bez da me maskiraju![]()
...aaaaaa, evo ga i jedan anfas...![]()
Zaludniche. Iseci lice bez tela i kose i videce$ da lichi na mu$koFamiliju Karic preciznije
Onda su ti sve ili svaka druga " dobro parche ".Nisi neki izbirljiv bas?
Gledala naravno ali kakve to veze...mislim,izraze iz por*nica i inache koristis u svakodnevnom govoru il samo na forumu?

Mislim ja cesto kada sam nesto zadovljan kazem "Fak jea!!"
STa tu ima lose... 
mogu da licim i na J.Karleusu ako ce ti biti lakse...ipak je bila(nakratko)u srodstvu sa njima pa je mozda malo i povukla na njih...a mozes i ti da (im) povuces......
zasto ih ti toliko branis ?
A i najpametnija i sve naj!Baby Jane je ipak najbolja riba!A i najpametnija i sve naj!
mogu da licim i na J.Karleusu ako ce ti biti lakse...ipak je bila(nakratko)u srodstvu sa njima pa je mozda malo i povukla na njih...a mozes i ti da (im) povuces......

Pa nisam bas neko zakeralo, naravno...
A koristim izraze u svakodnevnom zivotu, sto?Mislim ja cesto kada sam nesto zadovljan kazem "Fak jea!!"
STa tu ima lose...
![]()
Baby Jane je ipak najbolja riba!A i najpametnija i sve naj!
pa zato sam ja za nju !:rolleyes:

Forumska policija.8)