Quantcast

Slike automobila posetilaca foruma

dlugomir

Zaslužan član
Moderator
Poruka
100.633
Subaru BRZ i sestra Toyota imaju zajednički problem....Motori moraju na reparaturu na nekih 150 - 160 tisuća km, taj boxer nije dugotrajan! Da imaju redni motor taj dvojac bi bio mrak. Auto Lončarić...
Da, ali boxer zahvaljujuci nizem tezistu pruza bolju stabilnost sto je za sportski auto veoma vazno. Nisu svi motori te vrste tako kvarljivi. Ima ih i veoma trajnih.
 

dlugomir

Zaslužan član
Moderator
Poruka
100.633
Najozbiljnije da. Autoput je izasfaltiran tako a mi to nije problem, jedino sto moze biti problem je logistika. Rezervoar mi je dovoljan za oko 300 milja i ako izmedju dve pumpe imam vise od toga to mi moze biti problem, a ako su na manje od 250. . . Nema nikakvih problema. Sto se tice hotela, to se da srediti, hrana takodje. Hranu mogu da kupim pa da nosim par dana sa sobom, nece biti nista problematicno. Jedino benzin je problem.
Nista, onda kante i levak. Seti se kako je nama ovde bilo za vreme sankcija.
 

. . .

Poznat
Poruka
8.250
Nista, onda kante i levak. Seti se kako je nama ovde bilo za vreme sankcija.
Bice kante, ali bez levka. Ovde sve kante imaju crevo da se ne prosipa. Jedini problem je gepek. Jako je mali. Cim se stavi malo veci kofer skoro je pun. Tako da zato kazem da tu moze biti problema. Ali jos cu videti kako sve da organizujem i odradim. Polagano :)
 

. . .

Poznat
Poruka
8.250
Posto sam za sad samac idem sam. E sad kako cu na put da idem u Maju-Junu-Julu-Avgustu sledece godine (jos moram da proucim malo bolje vremenske prilike), ako se desi da nisam sam onda cu verovatno morati da vodim i devojku/zenu jer cisto sumnjam da ce pokazati bilo kakvo razumevanje kad joj kazem "Duso odo ja na putovanje mog zivota, a ti sedi pa me cekaj kuci dok se ne vrnem za otprilike mesec dana." :lol:
Ako budem isao sam, onda verujem da nece biti nikakvih problema sa prtljagom i da ce sve komotno stati, ali ako budem imao saputnicu. . . Tu ce biti cupavo sa prtljagom. . .
 

Dule 021

Poznat
Poruka
9.439
Veci kofer nego motor.
Ja vijam ovakav kofer da mi naleti pa da ga stavim na Silver Winga koji je ogroman i leze mu ovakav kofer od 53L dok ja imam od 46L.
I sto je najludje koji god da uzmem motor svi imaju ovaj Givi Simply kao da tamo niko ne stavlja veci kofer.
 

dlugomir

Zaslužan član
Moderator
Poruka
100.633
Dobro, sad ima lepih da se kupe već za 1000 i nešto dinara. Nikad se oko toga nisam opterećivao da mora da bude baš original.
 
Top