Slika na oglasima

Svuda se sad stavljaju slike... Postalo je uobičajeno na naučnim konferencijama da se pored imena stavljaju i fotke ljjudi. To kao ide uz profill. Pa onda čitava folozofija oko toga kako se namestiti na fotografiji, kakav neverbalni utisak ostavljaš. Ljudi imaju više poverenja kada vide sliku, možda je to. Bez fotke, oglas je prazan?

Zašto ljudi stavljaju fotografije na oglasima za posao ili kada traže stan na Fejsbuk grupama?
Računaju da se dopadnu stanodavcima/poslodavcima ili šta?

Nisam znala gde da postavim temu. 🥲
na primer i na airbnb stanodavci isto stavljaju svoju sliku, nekada i kao par ako je stan zajednički
uvek su dragi i ljubazno nasmejani.
mislim da je lepo videti lice osobe sa kojom stupaš u bilo kakvu interakciju vezanu za novčane tokove

na primer i na airbnb stanodavci isto stavljaju svoju sliku, nekada i kao par ako je stan zajednički
uvek su dragi i ljubazno nasmejani.
mislim da je lepo videti lice osobe sa kojom stupaš u bilo kakvu interakciju vezanu za novčane tokove
Ok, izdavaci stanova gledaju sto vise da privuku, iako su ocene i utisci gostiju najpresudniji. A ovo sto sam ja pomenula, da podstanari stavljaju slike, pa vrvt to rade isto ljudi iz inostanstva, jer pretpostavljaju da je tesko naci stan po ceni kojom oni raspolazu. Iako je 650 stvarno dovoljno novca i za nase poslovicno "gostiprimstvo" prema stancima

Ok, izdavaci stanova gledaju sto vise da privuku, iako su ocene i utisci gostiju najpresudniji. A ovo sto sam ja pomenula, da podstanari stavljaju slike, pa vrvt to rade isto ljudi iz inostanstva, jer pretpostavljaju da je tesko naci stan po ceni kojom oni raspolazu. Iako je 650 stvarno dovoljno novca i za nase poslovicno "gostiprimstvo" prema stancima
ima i to svoju genezu.
naročito zato što se cela komunikacija odvija preko veba, za koji je već utvrđeno da vrvi od raznih prevara.
ljudi misle da ako se pojave lično to je neka vrsta identifikacije koja govori o njima da imaju ozbiljne namere
da nisu prevaranti...

ima i to svoju genezu.
naročito zato što se cela komunikacija odvija preko veba, za koji je već utvrđeno da vrvi od raznih prevara.
ljudi misle da ako se pojave lično to je neka vrsta identifikacije koja govori o njima da imaju ozbiljne namere
da nisu prevaranti...
Pomislila sam na to, ali osoba ima dovoljno otvoren profil na FB da mozes da ocenis da li je ili nije laznjak.

Pa ne znam.. Mlada lepa devojka iz neke egzoticne zemlje ili egzoticnog ethnic face moze da privuce razne budale koje ce da joj prodaju pricu o stanu a zapravo lazu
imaš poentu.
nije sigurno ni ličnu kartu da okačiš
ako nisi oprezan na netu neko će te već namirisati da si dobar materijal za prevaru.

ima ih u svim oblastima...
plagijata na sve strane ako kupuješ robu preko neta
ali cena na primer može da bude orijentir da te neko zavlači

Back