Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 90.880
Pa to. Mislice da sam obolela, sto mozda nije netacno samo
Неће
, само стави слику ....из здравих дана...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to. Mislice da sam obolela, sto mozda nije netacno samo
Gde bre ti traze sliku za stan?
...Školovana osoba je i obrazovana, i načitana, i ljubopitiva, i sluša pažljivo pametne stvari, i ....
Frik ko god da je.Па кад гледаш кроз шпијунку, да је препознаш
Frik ko god da je.
To mi je isto kao onaj oglas, izdajem stan studentkinjama
Znaci friku. Sta kao studentkinje su urednije i te fore.
Mislis simbioza neka?Јесу, а многе раде услуге за паре док студирају. Тако да...
Ma ne traze nego stavljaju pacijenti samiGde bre ti traze sliku za stan?
Sta godНеће
, само стави слику ....из здравих дана...
Ви жене можете да ставите с'ику, гарант ћете се допасти мушким станодавцима/послодавцима.
Sta god
Ви жене можете да ставите с'ику, гарант ћете се допасти мушким станодавцима/послодавцима.
Znaxi recimo ja izdajem stan. I stavim oglas, izdajem stan u ulici zvezdanih noci i stavim i svoju sliku? Ne stana?Ma ne traze nego stavljaju pacijenti sami
Meni je stanodavka zena iz BecaВи жене можете да ставите с'ику, гарант ћете се допасти мушким станодавцима/послодавцима.
Ma ne. Recimo neka Birgitta trazi stan u Bg na 2 meseca do 650 evra sa troskovima mesecno i stavi svoju slikuZnaxi recimo ja izdajem stan. I stavim oglas, izdajem stan u ulici zvezdanih noci i stavim i svoju sliku? Ne stana?
Jesam li barem lep?
Ne koristim a kacila sam ovde se i boli me p ako nisam dovoljno appealingИз фотошопа
Ma ne. Recimo neka Birgitta trazi stan u Bg na 2 meseca do 650 evra sa troskovima mesecno i stavi svoju sliku
Ta je totalni pro.Ma ne. Recimo neka Birgitta trazi stan u Bg na 2 meseca do 650 evra sa troskovima mesecno i stavi svoju sliku
Ta je totalni pro.
Zapadnjaci. Secam se u ny sam bio s jednom devojkom i iznajmi sobu kod neke devojke koja je u bila u opsesivnon fazonu. Imala neke bas lude tripove, ogranicavala je sta sme da jede, nebdiraj maltene nista iz kihinje i te fore.
I zamisli dovede mene na tu gajbu heheh
Da se zezamo ehehe
Meni je stanodavka zena iz Beca
Znaxi recimo ja izdajem stan. I stavim oglas, izdajem stan u ulici zvezdanih noci i stavim i svoju sliku? Ne stana?
Jesam li barem lep?
Stvarno ne znam , jer to ne gledam.Zašto ljudi stavljaju fotografije na oglasima za posao ili kada traže stan na Fejsbuk grupama?
Računaju da se dopadnu stanodavcima/poslodavcima ili šta?
Nisam znala gde da postavim temu.
ako je dobra mozda dobijes 12 meseci za 1 dinarGde bre ti traze sliku za stan?
Fak to nije loseako je dobra mozda dobijes 12 meseci za 1 dinar