W.A.S.P.
Poznat
- Poruka
- 9.005
Ajmo muzicari......vase,tudje sa sajtova.itd.....itbl........
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
W.A.S.P.:Ajmo muzicari......vase,tudje sa sajtova.itd.....itbl........
Peruzzi:
Dont_Break_The_Oath:Iskreno Nikodime, ova Stratocasterca i nije bas nesto posebno.
Dont_Break_The_Oath:Pokazacu ti moj model, koji je predivan, nordic white.
Zivot na Marsu?:nema gitare bez fendera (moze i gretch)
nikodim:Naravno da nema... ali ni Gibson nije los...
Hesse:To su toboze vecite dileme Gibson ili Fender tj. Les Paul ili Stratocaster...generalno to je stvar ukusa posto su skroz drugacije gitare..
Hesse:o meni je generalno i Ibanez bolji od fendera (odredjeni modeli, naravno)...
Hesse:To su toboze vecite dileme Gibson ili Fender tj. Les Paul ili Stratocaster...generalno to je stvar ukusa posto su skroz drugacije gitare...ali objektivno Les Paul je kvalitetniji i naravno u vezi sa tim mnoogo skuplji...no to opet nema veze, jer je boja tona skroz drugacija...ja sam za Gibson! ...a i pokusaj unapredjenja Les Paula sa Paul Red Smithom iliti P.R.S. nije uspeo...napravili su fenomenalnu gitaru, ali pristupacnu samo uskom krugu ljudi (jer koriste mnogo sedefa i ruzinog drveta )...tako da je Gibson i dalje mnogo rasprostranjeniji od P.R.S.-a...a P.R.S. vs Fender...jbg Fender ima tradiciju...i nemo gu mu nista...a ima mnogo boljih gitara...po meni je generalno i Ibanez bolji od fendera (odredjeni modeli, naravno)...zalim sto sam pre 7, 8 godina kupio stratocastera...al' dzaba sam ga prodao, pa mi jos vise zao...
nikodim:Predpostavljam da je to neki model nalik ovo sa tvog avatara...
ndjordje91:Bas su ti Extra gitare...A,sto ti kazes nekom Sabanske....I jesu....???
POZ